Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Τον μαχαίρωσαν σε ψητοπωλείο - Όλα τα νεότερα

Η άγρια επίθεση που δέχτηκε ο ιδιοκτήτης στα Διαβατά - Σε τι κατάσταση βρίσκεται στο νοσοκομείο - Τι καταγγέλλει η μητέρα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρεβάτι νοσοκομείου
Κρεβάτι νοσοκομείου/©Pixabay

Όλα τα νεότερα για τον ιδιοκτήτη ψητοπωλείου που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στα Διαβατά Θεσσαλονίκης μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στην πανεπιστημιακή χειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» ο ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, που μαχαιρώθηκε στο κατάστημα όπου εργαζόταν, έπειτα από συμπλοκή με τρία άτομα. Ο γενικός διευθυντής του νοσοκομείου, Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε: «Ο 31χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην πανεπιστημιακή χειρουργική κιλνική. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και αναμένεται σήμερα να καταθέσει στους άνδρες της ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Ο άνδρας νοσηλεύεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου. Όταν τον παρέλαβαν οι νοσηλευτές, έφερε μαχαιριές στα πλευρά.

Τον μαχαίρωσαν μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Η Ευαγγελία Καρανικόλα, μητέρα του 31χρονου, δήλωσε: «Τρόμαξα όταν είδα το παιδί μου στο έδαφος μαχαιρωμένο. Τον μαχαίρωσαν τρεις φορές μπροστά στα μάτια μου, όταν μπήκε ανάμεσα τους, για να με προστατέψει και να τους χωρίσει».

Το συγκεκριμένο κατάστημα εστίασης λειτουργεί τους τελευταίους τρεις μήνες και στην περιοχή δεν έχουν παρατηρηθεί ανάλογα περιστατικά. «Τα δύο άτομα που δημιούργησαν το επεισόδιο είχαν έρθει για πρώτη φορά στο κατάστημά μας, κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και όταν ζήτησα να πληρώσουν τον λογαριασμό, περίπου 100 ευρώ, αντέδρασαν άσχημα. Αρνήθηκαν και άρχισαν να μαλώνουν μεταξύ τους. Πλησίασα για να τους χωρίσω και άρχισαν να με χτυπούν στο κεφάλι. Ο γιος μου τρόμαξε, μπήκε ανάμεσα τους και ένας από αυτούς έβγαλε μαχαίρι, τον μαχαίρωσε και εξαφανίστηκε» εξήγησε η κ. Καρανικόλα, περιγράφοντας το περιστατικό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.