Ελλαδα

Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας: «Επικίνδυνες μόδες γιόγκα, πιλάτες και διαλογισμός»

Η εκδήλωση διοργανώνεται «για την προστασία του ελληνορθόδοξου πολιτισμού, της οικογένειας και του ατόμου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιόγκα
Γιόγκα © pixabay.com / 3putos

Η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας διοργανώνει εκδήλωση για την «προστασία του ελληνορθόδοξου πληθυσμού» και τις «επικίνδυνες γιόγκα, πιλάτες και διαλογισμό»

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση «για την προστασία του ελληνορθόδοξου πληθυσμού» καλεί η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γονέων και την Κοινωφελή Επιχείρηση Άργους – Μυκηνών την ερχόμενη Κυριακή.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση η εκδήλωση διοργανώνεται «για την προστασία του ελληνορθόδοξου πολιτισμού, της οικογένειας και του ατόμου» και να ενημερωθούν οι πολίτες  για τις επικίνδυνες μόδες της εποχής, όπως η γιόγκα, ο διαλογισμός, οι πιλάτες και άλλες εναλλακτικές πρακτικές, στην αίθουσα Τέχνης και πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», όπου, θα μιλήσουν ένας εκπαιδευτικός, ένας προγραμματιστής και μία βιοπαθολόγος.

mitropoli-arg.jpg

kedam-424x600.jpg

Η ανακοίνωση αυτή έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο. Θέση πήρε και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Άργους – Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ), η οποία αναφερόταν, αρχικά, σαν συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης.

Με ανακοίνωσή της η ΚΕΔΑΜ αναφέρει: «Σχετικά με την εκδήλωση με θέμα “Επικίνδυνες Μόδες: Γιόγκα, Διαλογισμός, Πιλάτες, Εναλλακτικές Πρακτικές” που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας σε συνεργασία με την Πανελληνία Ένωση Γονέων για την προστασία του Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού της Οικογένειας και του Ατόμου, διευκρινίζουμε ότι: Η ΚΕΔΑΜ είναι η αρμόδια υπηρεσία για τη χρήση της αίθουσας τέχνης και πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος και παραχώρησε την αίθουσα για να γίνει η εκδήλωση στις 29 Σεπτεμβρίου, χωρίς η ΚΕΔΑΜ να έχει ουδεμία σχέση με τη συνδιοργάνωση».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.