- CITY GUIDE
- PODCAST
-
28°
Μύκονος: Παγκόσμιος πρωταθλητής πλήρωσε 920 ευρώ για μπριζόλα
«Ξύπνησα το πρωί σε μια λίμνη από γ@μημενα δάκρυα» σχολιάζει ο ίδιος στην ανάρτηση του στο instagram
![62224-137655.jpg 62224-137655.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/62224-137655.jpg)
![mykonos.jpg mykonos.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2019/08/26/mykonos.jpg)
Βρετανός πυγμάχος πλήρωσε 920 ευρώ για μια μπριζόλα στη Μύκονο και όπως ήταν φυσικό, έκλαψε.
Οι τιμές στο νησί των ανέμων είναι ικανές να προκαλέσουν ζαλάδα όχι μόνο στους κοινούς θνητούς, αλλά και στους διάσημους επισκέπτες του κοσμοπολίτικου νησιού.
Ο Ρίκι Χάτον, 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας, ξύπνησε το πρωί της Δευτέρας στη Μύκονο και δεν μπορούσε να πιστέψει το κόστος από το δείπνο το προηγούμενο βράδυ, στα 920 ευρώ, οπότε ανέβασε την απόδειξη στο Instagram.
Ο ίδιος σχολίασε στη φωτογραφία, όπου εικονίζεται τρώγοντας την μπριζόλα του, πως το επόμενο πρωι ξύπνησε κλαίγοντας συνειδητοποιώντας το τίμημα που πλήρωσε για το γεύμα του. «Ξύπνησα το πρωί σε μια λίμνη από γ@μημενα δάκρυα»
Στην ίδια απόδειξη φαίνονται και άλλα παράλογα ποσά όπως η τιμή των 16 ευρώ για μεταλλικό νερό και των 14 ευρώ για ψωμί. Ο συνολικός λογαριασμός έφτασε σχεδόν τα 2.000 ευρώ.
Τι είναι το Kobe που παρήγγειλε ο Ρίκι Χάτον
Το αυθεντικό Kobe beef προέρχεται αποκλειστικά από μοσχάρια της ράτσας Tajima που είναι παρακλάδι της Japanese Black και έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στην πόλη Kobe της Ιαπωνίας, ακολουθώντας πολύ αυστηρά κριτήρια. Συγκεκριμένα, τα μοσχάρια εκτρέφονται με συγκεκριμένες μεθόδους και στη συνέχεια ευνουχίζονται με σκοπό το κρέας τους να “εξευγενιστεί”. Το βάρος τους κατά τη σφαγή κυμαίνεται αυστηρά από 260 έως 470 κιλά.
Στη συνέχεια, το κρέας κατηγοριοποιείται ανάλογα με την ποιότητά του σε μια κλίμακα από το 1 έως το 12. Για την ακρίβεια, η κλίμακα καθορίζεται ανάλογα με το πόσο αισθητό είναι το ενδομυικό λίπος (το λίπος που έχει εισχωρήσει στο κρέας) και όσο πιο αισθητό, τόσο ανεβαίνει στην ποιοτική βαθμίδα, με την υψηλότερη διαβάθμιση του κρέατος να λέγεται Kobe. Σημειώνεται ότι το κρέας από τα μοσχάρια της ράτσας Tajima δεν πρέπει να βαθμολογηθεί κάτω από 6.
Το Kobe χαρακτηρίζεται από έντονο ενδομυικό λίπος, ενώ η τιμή του, η οποία ποικίλει ανάλογα με τη διαβάθμισή του στο ενδομυικό λίπος και φτάνει τα 500 ευρώ το κιλό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νωρίτερα εστάλη μήνυμα 112 στους κατοίκους των γύρω περιοχών
Πήρε το όνομα Spetsi και είναι καλά στην υγεία του
Φίλοι και συγγενείς τίμησαν την μνήμη της
Οι κάτοικοι κλήθηκαν να παραμείνουν σε ετοιμότητα
Οι όροι που επέβαλε το δικαστήριο για να μην μπει στη φυλακή
Νωρίτερα εστάλη μήνυμα στους κατοίκους από το 112
Έχει ήδη δρομολογήσει μια σειρά ενέργειες με σκοπό την απρόσκοπτη και με διαφάνεια αδειοδότηση και λειτουργία των καταστημάτων
Τι είπε στενή φίλη της για τις κρίσιμες ώρες που ήταν στην Πάρο
Οδηγούσε μεθυσμένος - Συνελήφθη από την Τροχαία
Η πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με τον Π. Γιαννόπουλο
Δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα τα αίτια
Τα λάθη που γίνονται και ο ρόλος του στα αντανακλαστικά του οδηγού
Στον συλληφθέντα επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ
Τα συγκινητικά «αντίο» των φίλων της
Μήνυμα του «112» στους κατοίκους - Επί τόπου δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.