Ελλαδα

Κινηματογραφική απόδραση από το Μεταγωγών

Προσποιήθηκαν ότι ήταν άρρωστοι, ακινητοποίησαν όλους τους φρουρούς και τους πήραν τα όπλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
Περιπολικό © INTIMENEWS / ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΡΑΙ

Κινηματογραφική απόδραση κρατουμένων από το Μεταγωγών. Προσποιήθηκαν ότι ήταν άρρωστοι, ακινητοποίησαν όλους τους φρουρούς και τους πήραν τα όπλα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό κρατουμένων που απέδρασαν τις πρωινές ώρες της Δευτέρας από τη Διεύθυνση Μεταγωγών, στην οδό Πέτρου Ράλλη.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ που επικαλείται αστυνομικές πηγές, η απόδραση σημειώθηκε γύρω στις 4 το πρωί, όταν οι κρατούμενοι προσποιήθηκαν πως είχαν πόνους στο στομάχι. Τότε, ο πρώτος φρουρός άνοιξε την πόρτα του κελιού κι εκείνοι τον απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να του πάρουν το όπλο και να τον αναγκάσουν να τους ανοίξει και την άλλη πόρτα. Στη συνέχεια ακινητοποίησαν και την επόμενη φρουρό από την οποία της πήραν επίσης τον οπλισμό και κατόπιν, με την απειλή ότι θα πυροβολήσουν, ακινητοποίησαν ένα περιπολικό το οποίο έκανε εσωτερική περίπολο πέριξ του Μεταγωγών και εισέβαλαν σε αυτό απειλώντας την οδηγό. Αφού κατάφεραν να φτάσουν στην πύλη, έφτασαν πύλη ανάγκασαν τον φρουρό να τους ανοίξει με την απειλή ότι θα σκοτώσουν τόσο εκείνον όσο και την οδηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο Γεωργιανούς και δύο Αλβανούς κρατουμένους, που χρησιμοποίησαν την κεντρική οδό για να διαφύγουν.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ένας εκ των τεσσάρων συνελήφθη λίγο αργότερα, ενώ η επιχείρηση για τον εντοπισμό των υπολοίπων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, για το περιστατικό θα διαταχθεί ΕΔΕ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.