Ελλαδα

Συναγερμός στα Χανιά: «Δράκος» επιτίθεται σε κοπέλες - Σοκαριστικό βίντεο

Εικόνες που κόβουν την ανάσα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
xylodarmos-xania
Συγκλονιστικό καρέ από τον ξυλοδαρμό κοπέλας

Κόβουν την ανάσα οι εικόνες από το βίντεο κλειστού κυκλώματος που κατέγραψε άγρια επίθεση σε βάρος κοπέλας στη Νέα Χώρα των Χανίων, τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας των Χριστουγέννων.

Στις εικόνες από το βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης φαίνεται ένας άγνωστος που φορά κουκούλα να επιτίθεται με βιαιότητα στην ανυποψίαστη κοπέλα και να την ξυλοκοπεί.

Η κοπέλα προσπάθησε να αντιδράσει σθεναρά με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Η αποκάλυψη πάντως της επίθεσης, προκαλεί έντονη ανησυχία και προβληματισμό καθώς έρχεται να προστεθεί σε άλλο περιστατικό την Κυριακή, κατά το οποίο άνδρας επιτέθηκε σε μία φοιτήτρια στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, πάλι στην ίδια περιοχή της Νέας Χωρας.

Όπως σημειώνει  το flashnews.gr, πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 7 Ιανουαρίου, στο facebοοκ είχε γίνει ανάρτηση που προειδοποιούσε για επιθέσεις εναντίον νεαρών γυναικών, στην οποία μάλιστα ανάρτηση γινόταν λόγος για περισσότερα από πέντε περιστατικά.

drakos-xania.jpg

 

Oι διωκτικές αρχές πάντως έχουν τεθεί σε για τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός άντρα που επιτίθεται σε νεαρές γυναίκες στην συνοικία της Νέας Χώρας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.