- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°


Σε νέο γύρο κινητοποιήσεων και δράσεων αναμένεται να προχωρήσουν οι αγρότες που συντάσσονται με την πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων, καθώς στο επίκεντρο των αιτημάτων τους θέτουν το ζήτημα της τιμής του βαμβακιού.
Με ανακοίνωση τους τα μέλη της επιτροπής των μπλόκων σημειώνουν ότι «παραμένει τεράστια η ψαλίδα» ανάμεσα στη χρηματιστηριακή τιμή του βάμβακος, την εκκοκκισμένη τιμή και την τιμή στον παραγωγό, ενώ καλούν τους βαμβακοπαραγωγούς και όλους τους συναδέλφους τους σε συσκέψεις ώστε να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις από τον Ιανουάριο.
Μεταξύ άλλων τα μέλη της επιτροπής ζητούν από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης «να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του βαμβακιού την φετινή περίοδο που έχει στα χέρια της η διεπαγγελματική βάμβακος» και δηλώνουν πως η πρόθεση τους είναι να προσφύγουν στην Επιτροπή Ανταγωνισμού «για να ελέγξει αν υπάρχει καρτέλ των εκκοκκιστών στο βαμβάκι, αλλά και κατά πόσο η τιμή που προσφέρουν οι εκκοκκιστές εναρμονίζεται με την εκκοκκισμένη τιμή και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στο βαμβάκι».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εγκρίθηκε ο πρώτος ισολογισμός που καταρτίστηκε με βάση το νέο λογιστικό μοντέλο
Η Mercedes-Benz 280 SE υπήρξε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αυτοκίνητα της πολιτικής του πορείας
Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της κληρονόμου της
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Οι δρόμοι με καθυστερήσεις
Ποιος ήταν ο Άγιος Γεώργιος
Χωρίς προβλήματα η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
Η ανήλικη είναι καλά στην υγεία της και επέστρεψε σε χώρο παιδικής προστασίας
Ανασύρθηκε με ελικόπτερο Super Puma που τη μετέφερε στο ελικοδρόμιο «Αγαπητός»
Στο νοσοκομείο η μητέρα και ο μικρός του αδερφός
Η εικόνα είναι βελτιωμένη σε σύγκριση με χθες, οπότε και επέστρεψε ο μεγαλύτερος όγκος των ταξιδιωτών
Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.