Ελλαδα

Οι Active Member αποχαιρετούν τον Killah P

Αποκλειστική δήλωση στην A.V.

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
49367-101385.jpg

«Πιο κοντά στον Παύλο ήμασταν όταν ήταν ακόμα στα "Κακά Μαντάτα" ένα Low Bap γκρουπ, και βέβαια από τότε που ξέκοψε απ' τα δικά μας μονοπάτια και έκανε κάτι δικό του μουσικά, η επαφή δεν χάθηκε. Δεν περίμενα όμως ότι σήμερα το πρωί θα ξυπνάγαμε με "κακά μαντάτα" για τον ίδιο τον Παύλο. Το μάθαμε από έναν δημοσιογράφο και μουδιασμένοι αρχίσαμε να σχολιάζουμε την κατάσταση και να σκιαγραφούμε το προφίλ του από δω κι από κει. Τα τηλέφωνα χτυπάγανε διαρκώς. Με απορίες για το παιδί αυτό.

Ένα παιδί. Και μόνο ο τρόπος που χάθηκε φωνάζει μέσα μου ότι ήταν ένα παιδί. Άπειρες οι ιστορίες για συμπλοκές με φασιστοειδή και ποτέ δεν έφτασε το πράγμα εκεί. Το κακό μυρίζει στις γειτονιές μας. Ή μάλλον μύριζε. Τώρα έγινε πια και στην πραγματικότητα. 

Είναι το σύνθημα ο Παύλος; Πρέπει να γίνει. Κι όταν ξεμουδιάσουν τα λόγια μας από το σάστισμα - αυτό συμβαίνει όταν κάποιον τον ξέρεις κι από κοντά, κι όταν έχεις μοιραστεί στιγμές μαζί του - θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τα λεύτερα, για παιδιά σαν τον Παύλο, και θα βρούμε τον τρόπο να φουντώσουμε κι άλλο τη φωτιά».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.