- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Θεσσαλονίκη: 17 χρόνια κάθειρξη στον 74χρονο που πυροβόλησε τον γείτονά του
Είχαν οικοπεδικές διαφορές
Σε κάθειρξη 17 ετών καταδικάστηκε 74χρονος που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 73χρονο γείτονά του, με τον οποίο φέρεται να είχε οικοπεδικές διαφορές.
Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τον περασμένο Μάρτιο στη Νέα Μαγνησία, δυτικά της Θεσσαλονίκης. Όπως κατατέθηκε στη δίκη, οι δύο άνδρες βρίσκονταν επί χρόνια σε αντιπαράθεση και η μεταξύ τους κόντρα κορυφώθηκε, όταν, κατόπιν λεκτικής αντιπαράθεσης, ο 74χρονος πυροβόλησε τον γείτονά του, με συνέπεια να τον τραυματίσει στον θώρακα και στο χέρι.
Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος ως δράστης φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει και αυτοτραυματίστηκε ελαφρά με μαχαίρι.
Ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο. «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω», απολογήθηκε, περιγράφοντας σε δικαστές και ενόρκους το επεισόδιο. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου επέστρεψε στις φυλακές, καθώς αποφασίστηκε η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο καθηγητής Γλωσσολογίας θέτει το ερώτημα: «Μπορούμε να βλέπουμε μέσα από τις λέξεις;»
Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του και που θα μεταφερθούν
«Η διαγραφή μου από το ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο θετικό που προέκυψε από αυτό το ζήτημα»
«Ακόμα νιώθω ότι είμαστε μαζί - Είναι γύρω μου και μου λέει τα δικά του»
Η ΕΥΔΑΠ εισηγείται από το 2026 διπλασιασμό παγίων
Ο υποκλάδος K του ιού της A(H3N2) κυκλοφορεί παγκοσμίως
Ολοκληρώθηκε η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στις Σέρρες
Τι να προσέξετε στις αγορές και στην αποθήκευση των τροφίμων
Πληρότητες που ξεπερνούν το 80% για ταξίδια του εξωτερικού
Αρνητικό το φυσικό ισοζύγιο πληθυσμού το 2024
Αναλυτικός οδηγός από το σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»
Η κορυφαία μεσόφωνος της ΕΛΣ απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 89 ετών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.