Ελλαδα

Σώθηκε ο άνδρας που είχε στραβοκαταπιεί σουβλάκι

Νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στην Κρήτη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εκτός εντατικής νοσηλεύεται πλέον ο 28χρονος που πριν από περίπου έναν μήνα είχε στραβοκαταπιεί σουβλάκι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο άνδρας ανέκτησε πλήρως τις αισθήσεις του.

Μάλιστα η εξέλιξη αυτή εντυπωσίασε ακόμα και τους γιατρούς στην εντατική μονάδα του Βενιζέλειου νοσοκομείου και σύμφωνα με τον εντατικολόγο της ΜΕΘ κ. Βολακάκη που μίλησε στο neakriti.gr «Στον 30χρονο έχει αφαιρεθεί η τραχειοστομία και έχει ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του. Στις 31 Οκτωβρίου βγήκε από την ΜΕΘ, μεταφέρθηκε στην παθολογική και από 2 Νοεμβρίου νοσηλεύεται στην καρδιολογική του νοσοκομείου».

«Ήταν μεγάλη για μας χαρά να βοηθήσουμε αυτόν τον νέο άνθρωπο να καταφέρει να ανακτήσει την υγεία του και με δεδομένο ότι ο ασθενής αυτός ήρθε στο νοσοκομείο με βαρύ ιστορικό.Λόγω της πνιγμονής από το ξένο σώμα υπήρχε κίνδυνος να εμφανίσει υποξενική εγκεφαλοπάθεια αλλά ευτυχώς με την βοήθεια του ιατρικού προσωπικού αποφεύχθηκε αυτή η δυσάρεστη επιπλοκή. Ενώ καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισε και το περιβάλλον του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βολακάκης και πρόσθεσε : «Το αποτέλεσμα ήταν θετικό και εμείς οι γιατροί της ΜΕΘ αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που αυτός ο νέος άνθρωπος κατάφερε να σταθεί στα ποδιά του μετά από αυτήν την περιπέτεια της υγείας του».

Υπεθυμίζεται ότι ο άτυχoς άνδρας κατέληξε να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου, όταν στραβοκατάπιε το σουβλάκι που έτρωγε.