Ελλαδα

Κανένα ίχνος από τους τρεις αγνοούμενους στην Εύβοια (video)

Επιστρατεύτηκε και ερπυστριοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zorbas.jpg

Άκαρπες είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο ηλικιωμένων και ενός 27χρονου που αγνοούνται στο Μαντούδι της Εύβοιας από το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το πρωί της Δευτέρας.

Τα ίχνη τους «χάθηκαν» την ώρα που ακραία καιρικά φαινόμενα έπλητταν το νησί. Ο νεαρός επέβαινε σε όχημα μαζί με την 24χρονη σύντροφό του, όταν αναγκάστηκαν να σταματήσουν την πορεία τους, καθώς ο δρόμος είχε μετατραπεί σε χείμαρρο. Στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Προκοπίου - Μαντουδίου, το όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Η κοπέλα κατάφερε να πιαστεί σε κορμό δέντρου, όπου έμεινε εκεί για ώρες μέχρι να εντοπιστεί. Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο με τον 27χρονο, ο οποίος συνεχίζει να αγνοείται.

Στο δεύτερο συμβάν, στην περιοχή Σπαθαρίου-Μετοχίου στην Πύλη Ευβοίας, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων επέβαινε σε όχημα, το οποίο επίσης παρασύρθηκε.

Αγωνιώδεις αναζητήσεις για τους αγνοούμενος στο Μαντούδι

Στις έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων συμμετέχουν δυνάμεις της 1ης και 7ης ΕΜΑΚ, δύτες, πεζοπόρα τμήματα και πολλοί εθελοντές από οικισμούς στο βόρειο τμήμα της Εύβοιας. Μεταξύ άλλων έχει επιστρατευτεί ένα ερπυστριοφόρο όχημα και μια λέμβος.

Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που «ξεχειλίζει» ο ποταμός Κηρέας στο Μαντούδι, με αποτέλεσμα ορμητικοί χείμαρροι να «πνίξουν» την περιοχή, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές.

EviaZoom.gr - Μαντούδι: Η στιγμή που αρχίζει και «φουσκώνει» ο ποταμός Κηρέας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.