Ελλαδα

Συγκλονιστική περιγραφή εγκαυματία μέσα από το νοσοκομείο: Δεν άντεξε η γυναίκα μου, κάηκε (video)

«Οι φλόγες έτρεχαν σαν δαιμονισμένες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρτυρία για τη φονική πυρκαγιά

Συγκλονίζει η περιγραφή του Παναγιώτη Μανέτα, εγκαυματία από τον Νέο Βουτζά, ο οποίος περιγράφει μέσα από το νοσοκομείο την προσπάθεια του να σώσει από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου τη σύζυγό του. Δυστυχώς όμως, δεν τα κατάφερε. Η πύρινη λαίλαπα του πήρε την παραπληγική γυναίκα του και έτσι έμεινε μόνος του σε ένα νοσοκομείο προκειμένου να ξεπεράσει τα εγκαύματα τόσο του σώματος όσο και της ψυχής.

H περιγραφή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star συγκλονίζει: «Πήρα τη γυναίκα μου με το καροτσάκι για να την προφυλάξω από τη φωτιά με αποτέλεσμα να μου πέσει από το καρότσι. Πίσω μας ερχόταν η φωτιά, την τράβηξα από τα χέρια και την πήγα σε ένα σπίτι. Καθίσαμε εκεί μέχρι να περάσει η φωτιά. Δυστυχώς όμως ήταν τόσο δυνατή που καήκαμε και οι δυο…»

Έβαλε το σώμα του ασπίδα προστασίας για τον άνθρωπό του. Ήταν τέτοια η μανία της φωτιάς όμως, που εκείνη του «έφυγε»: «Έτρεχε με τέτοια ταχύτητα που δεν προλάβαινες να κάνεις τίποτα. Ήταν τόσο δαιμονισμένη που στα 300 μέτρα ήταν η φωτιά και έλεγες “προλαβαίνω” και με το που γύριζες το κεφάλι είχε φτάσει δίπλα σου. Δεν άντεξε η γυναίκα μου και έφυγε από τη ζωή…».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.