Στην Πυροσβεστική ρίχνει το φταίξιμο η Αστυνομία για την τραγωδία στο Μάτι (video)
«Μέχρι την ώρα που πέρασε η φωτιά τη Μαραθώνος δεν μας είχαν ενημερώσει για τίποτα»


«Μέχρι την ώρα που πέρασε η φωτιά την Μαραθώνος δεν μας είχαν ενημερώσει για τίποτα» καταγγέλλει ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Αστυνομίας Γιάννης Κατσιαμάκας για την εθνική τραγωδία στο Μάτι την 23η Ιουλίου.
Ειδικότερα, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο κ. Κατσιαμάκας κατηγόρησε την Πυροσβεστική λέγοντας: «Με την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν είχαμε επικοινωνία. Μάθαμε περίπου στις 18:10 ότι η φωτιά είχε περάσει τη λεωφόρο Μαραθώνος» και πρόσθεσε «Μέχρι την ώρα που πέρασε η φωτιά τη Μαραθώνος δεν μας είχαν ενημερώσει για τίποτα».
«Αν μας είχαν ειδοποιήσει νωρίτερα θα είχαν οι κάτοικοι περισσότερο χρόνο αντίδρασης και θα είχαν ειδοποιηθεί να εγκαταλείψουν τα σημεία που τελικά εγκλωβίστηκαν» επεσήμανε.
Σε ερώτηση για τις καταγγελίες που λένε ότι οι αστυνομικοί τους οδήγησαν στο θάνατο στέλνοντάς τους στο Μάτι, ο κ. Κατσιαμάκας υπογράμμισε ότι «από την πρώτη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. ήταν παρούσα σε όλα τα μέτωπα. Είναι ευτύχημα ότι ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ που συντόνιζε τις ενέργειές μας διαμένει στη Νέα Μάκρη επί έτη και γνωρίζει όσο κανείς άλλος τη ρυμοτομία της περιοχής. Έδωσε εντολή να μην κατευθύνονται προς τη Νέα Μάκρη οι οδηγοί που κινούνταν επί της λεωφόρου Μαραθώνος και κατευθύνονταν είτε δεξιά προς τη Λούτσα είτε με αναστροφή προς το Πικέρμι».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς
Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών θα ενημερωθούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία για το άνοιγμα της πλατφόρμας
Το φαινόμενο φαίνεται να οφείλεται πιθανότατα σε φυσικά αίτια
Ο κατηγορούμενος εξετάστηκε από τον Κορυδαλλό
Ο νομικός σύμβουλος της Εθνικής Πινακοθήκης, κ. Γιώργος Οικονομόπουλος, δήλωσε ότι οι δύο πίνακες που παρουσιάστηκαν σε αναρτήσεις και τηλεοπτικά ρεπορτάζ δεν εκτέθηκαν ποτέ στην Πινακοθήκη
Η μητέρα έδειξε ως δολοφόνο την κόρη - «Μου κατέστρεψε τη ζωή», λέει η 23χρονη
Θα μείνουμε στο βολικό για πολλούς σήμερα και θα αγνοήσουμε την παρακμή και τη συρρίκνωσή μας που με μαθηματική βεβαιότητα έρχεται αύριο;
Με ευαισθησία και ανταπόκριση στις ανάγκες της κοινωνίας και στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η LAMDA Development προχώρησε άμεσα σε δράσεις αποκατάστασης και ασφάλειας της Πεντέλης.
«Ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και ούρλιαζε. Μου είπε "ντροπή σου που έχεις φίλο τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον στηρίζεις"»
Έκκληση από την οικογένειά του
Του έγινε τρεις φορές ΚΑΡΠΑ
Γιατί να θέλουμε οι μετανάστες που έρχονται στη χώρα μας να είναι αντικοινωνικοί ωχαδερφιστές πανηγυρτζήδες που απαιτούν δικαιώματα απαλλαγμένα από κάθε υποχρέωση;
Τον τράβηξε έξω από το βαν και τον ξυλοκόπησε
Πότε θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας
Είχαν έρθει στη χώρα μας για το ματς με την Εθνική Ελλάδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.