Ελλαδα

Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας: Ισχυρά μέτρα ασφαλείας και κλούβες των ΜΑΤ σε διαδήλωση

Δυο σειρές αστυνομικών για να μην περάσει κανείς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sse.jpg
seleo.gr

Αντιμέτωποι με έναν ολόκληρο στρατό θα έρθουν οι διαδηλωτές που πριν από λίγο ξεκίνησαν πορεία στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη  θέλοντας να διαμαρτυρηθούν στον ίδιο τον πρωθυπουργό για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συμμετάσχει  στη τετραμερή σύνοδο Ελλάδας-Βουλγαρίας-Ρουμανίας-Σερβίας.  Η σύνοδος θα γίνει σε ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενώ 500 μέτρα μετά το ΙΚΕΑ έχουν παραταχθεί κλούβες τον ΜΑΤ φράζοντας τον δρόμο, ενώ δεξιά κι αριστερά βρίσκονται δυνάμες των μέτρων τάξης. Σύμφωνα με το seleo.gr, πίσω από τις κλούβες έχουν παραταχθεί αστυνομικοί μέτρων τάξης αλλά και των ΜΑΤ προκειμένου να μην περάσει κανένας διαδηλωτής από το σημείο και να πλησιάσει το ξενοδοχεία όπου γίνεται η τετραμερής σύνοδος.

Σημειώνεται ότι η 4η τετραμερής σύνοδος Ελλάδας-Βουλγαρίας-Σερβίας-Ρουμανίας είναι σε εξέλιξη, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός, υποδέχθηκε κατά σειράν την πρωθυπουργό της Ρουμανίας Βιόριτσα Ντάντσιλα, τον πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς και τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόϊκο Μπορίσοφ και στη συνέχεια άρχισαν οι εργασίες της τετραμερούς.

Στο πλαίσιο της συνόδου θα γίνει και συνάντηση των υπουργών Υποδομών και Μεταφορών από τις τέσσερις χώρες και την ελληνική πλευρά θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης.

Μετά την ολοκλήρωση της τετραμερούς οι τέσσερις ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.