Ελλαδα

Θρίλερ δίχως τέλος - Έρευνες στην Αττική για τον 23χρονο στρατιώτη που αγνοείται

Τι εξετάζουν οι αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
soldier23423432423.jpg

Πλήθος ερωτημάτων καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης του στρατιώτη Τάκη Κολλιαδέλη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ενώ είχε επιβιβαστεί στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής 29 Ιουνίου.

Ο 23χρονος στρατιώτης επέστρεφε στον Πειραιά από τη Χίο, όπου υπηρετούσε τη θητεία του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες σε κατοικίες στην Αττική, την ώρα που εντός των επόμενων 24ωρων αναμένεται να δοθεί εισαγγελική εντολή για άρση απορρήτου επικοινωνιών για να διαπιστωθεί με ποια άτομα συνομιλούσε ο 23χρονος πριν εξαφανιστεί. Ανάμεσα στις περιοχές που έγιναν οι έρευνες ήταν και η Νίκαια.

soldier.jpg

Το θρίλερ γίνεται ακόμα μεγαλύτερο από τη στιγμή που καμία κάμερα δεν φαίνεται να έχει καταγράψει τον νεαρό να αποβιβάζεται από το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο. Μεταξύ των σεναρίων που εξετάζονται είναι ο 23χρονος να κρύφτηκε σε κάποιο όχημα και να βγήκε με αυτό από το «Νήσος Ρόδος».

Σύμφωνα με συγγενικά του πρόσωπα, πάντως, ο στρατιώτης φοβόταν για τη σωματική του ακεραιότητα -ανησυχία που είχε εκμυστηρευτεί μεταξύ άλλων στον πατέρα και την κοπέλα του.

Υπενθυμίζεται ότι στο επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο βρέθηκαν τα προσωπικά αντικείμενα του 23χρονου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.