Ελλαδα

Πανελλαδικές: Μαθήτρια έγραψε το απόλυτο 20 στα Αρχαία

Ποια είναι η νεαρή από τη Λαμία που βαθμολογήθηκε με 100 στα 100

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
photo.jpg
lamiareport.gr

Το... ακατόρθωτο πέτυχε μαθήτρια του 6ου ΓΕΛ Λαμία. Η Αρετίνα Στεφανή έγραψε άριστα στο ιδιαίτερα απαιτητικό μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών, το οποίο έχει τον υψηλότερο συντελεστή βαρύτητας στη Θεωρητική Κατεύθυνση.

«Με τη βοήθεια του Θεού, με πίστη και πολλή-πολλή δουλειά από την Α' Λυκείου αλλά και με ψύχραιμη αντιμετώπιση της διαδικασίας των εξετάσεων μπορεί ένας μαθητής να αγγίξει το άριστα» ανέφερε σε δηλώσεις της.

Η μαθήτρια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους καθηγητές του σχολείου της και τους φιλολόγους του φροντιστηρίου της για την πολύτιμη βοήθεια και καθοδήγηση που της παρείχαν.

«Οι εξετάσεις δεν είναι survivor. Είναι μάχη που "κερδίζεται" μόνο όταν δοθεί. Πιστεύω στη δύναμη της ομάδας, στην ψυχή και την αύρα των ανθρώπων που αργά αλλά μεθοδικά μας οδηγούσαν στην κορυφή» πρόσθεσε.

«Θα ήθελα να σπουδάσω για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, για να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να βιώσει νέες εμπειρίες. Η τελική επιλογή θα είναι ανάμεσα στη Νομική και την Ψυχολογία» κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι μαθητής στην Κεφαλονιά, με επτά αδέλφια, αρίστευσε στις Πανελλαδικές, συγκεντρώνοντας 19.376 μόρια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.