Ελλαδα

Αριστούχος των πανελλαδικών έκανε περήφανα τα επτά αδέλφια και τους γονείς του (εικόνες)

Μπαίνει στην Ιατρική Αθηνών - Πόσες ώρες διάβαζε καθημερινά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kefalonia2342.jpg
inkefalonia.gr

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μια επίπονη και πολύ απαιτητική διαδικασία.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, χιλιάδες υποψήφιοι κλήθηκαν να διαγωνιστούν για μια θέση στη σχολή της επιλογής τους. Την περασμένη Παρασκευή αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα. Ο Ευαγγελινός Μιχελής είναι ένας από τους αριστούχους των Πανελλαδικών. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο inkefalonia.gr, συγκέντρωσε 19.376 μόρια, έχοντας γράψει 20 στη Φυσική, 19,8 στη Χημεία, 19 στη Βιολογία και 18,8 στην Έκθεση.

Λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι οι πρώτες ενδείξεις δίνουν πτώση στις βάσεις στο 3ο επιστημονικό πεδίο, ο μαθητής από την Κεφαλονιά (σ.σ. από τα Δενδρίνατα Πυλάρου, Γενικό Λύκειο Σάμης) θα καταφέρει να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του να περάσει στην Ιατρική Αθηνών.

«Ήταν μια έκπληξη για εμένα»

«Δεν το περίμενα αρχικά ότι θα τα είχα πάει σε τέτοια έκταση καλά. Περίμενα έναν βαθμό που θα με έβαζε στην Ιατρική, που ήταν και η επιλογή μου, όμως ήταν μία έκπληξη και για εμένα» ανέφερε.

kefalonia23423.jpg

«Βρισκόμουν με φίλους στο καράβι της επιστροφής από διακοπές στην Πάρο. Ψάχναμε στο ίντερνετ, όμως είχε πέσει η σελίδα του Υπουργείου. Είχαμε το τηλέφωνο μία καθηγήτριας και μας είπε τα ευχάριστα νέα εν πλω. Μάλιστα όλοι όσοι είχαμε πάει διακοπές περάσαμε και ήταν η καλύτερη κατάληξη για τις διακοπές μας» πρόσθεσε.

«Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πέρυσι διάβαζα 2-3 ώρες το πολύ την ημέρα. Εφέτος ξεκίνησα με 4-5 ώρες αρχικά, αλλά μετά από τον Μάρτιο διάβαζα 7-9 ώρες την ημέρα» ανέφερε επίσης.

pupil.jpg

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ευαγγελινός Μιχελής είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας και έχει 7 αδέλφια. Στα άμεσα σχέδιά του είναι να εργαστεί τους υπόλοιπους καλοκαιρινούς μήνες σε τουριστική επιχείρηση για να βγάλει το χαρτζιλίκι του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.