

Ένα βρέφος μόλις 8 μηνών άφησε χθες την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου καθώς είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα.
«Χθες το πρωί ήρθε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ένα βρέφος 8 μηνών το οποίο έφερε τα συμπτώματα του ιού της μηνιγγίτιδας. Δυστυχώς, η κατάστασή του ήταν πολύ βεβαρημένη», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost.gr o διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Γ. Τασσόπουλος.
Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή έθεσαν σε προτεραιότητα το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ χρειάστηκε η άμεση μεταφορά του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.
Δυστυχώς, η μηνιγγίτιδα φαίνεται ότι ήταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο με αποτέλεσμα ο οργανισμός του μωρού να μην αντέξει και λίγες ώρες αργότερα να καταλήξει, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος.
Πηγή: cretapost.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και EMY
Ανοικτά την Κυριακή 13 Απριλίου
Μεταξύ των προσωπικών στοιχείων που έχουν διαρρεύσει ενδέχεται να είναι ονόματα, φωτογραφίες και IBAN
Τέλος στο μπαλάκι ευθυνών με ξεκάθαρο πλαίσιο αρμοδιοτήτων, στελέχωση και ψηφιακά εργαλεία
Tι ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Ο Μάρτιος μας αποχαιρετά με άστατο καιρό
Η έκθεση παραδόθηκε στον εφέτη- ειδικό ανακριτή
Πολίτης παρέδωσε τα χρήματα στις Αρχές
Παραβιάστηκε ο νόμος σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού
Ζητά να συνεχιστεί η προανακριτική στη Βουλή
Πρόκειται για τον Αιγύπτιο που κρατούσε όμηρο την σύντροφό του και την ξυλοκοπούσε σε Live μετάδοση
Για την επίθεση έχει συλληφθεί ένας 17χρονος ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Μια ώρα λιγότερη στο κρεβάτι μας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.