Ελλαδα

Ποια είναι η εταιρεία «Καρώνης» - Κάηκε η αποθήκη της στο Περιστέρι

Τι λέει ο ιδιοκτήτης της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fot.jpg
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Σε αποθήκη της γνωστής εταιρείας ηλεκτρικών ειδών Καρώνης, επί της Στυλιανού Γονατά στο Περιστέρι, ξέσπασε η φωτιά τα ξημερώματα. Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο γύρω στις 8:30 το πρωί ωστόσο οι ζημιές που υπέστη η αποθήκη της εταιρείας ήταν τεράστιες.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η καταστροφή είναι πλήρης στο ισόγειο του κτιρίου, ενώ η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο υπόγειο ούτε στο διπλανό κτίριο όπου στεγάζεται η ίδια επιχείρηση.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης Νίκος Καρώνης έκανε λόγο για ζημιά που πλησιάζει τα 2 εκατ. ευρώ και τόνισε: «Ήμουν στο σπίτι μου και κοιμόμουν. Δεν έδωσα σημασία στο πρώτο χτύπημα. Το κτίριο δεν είναι ασφαλισμένο. Έχει καταστραφεί όλο το κτίριο. Έχει πυρασφάλεια, αλλά δεν λειτούργησε».

Η εταιρεία Καρώνης ξεκίνησε το 1965 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. 

Σήμερα λειτουργεί σε ιδιόκτητο κατάστημα 3.000 τ.μ. με ιδιόκτητη αποθήκη 3.000 τ.μ. και απασχολεί πάνω από 32 εργαζομένους.

Επιπλέον, η δυναμική ανάπτυξη της ΚΑΡΩΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε τα τελευταία χρόνια, την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρικών συσκευών, μικροσυσκευών, τηλεοράσεων, κλιματιστικών και ηλεκτρικών ειδών β' διαλογής. 

Ειδικεύεται στην πώληση συσκευών με τον διακριτικό τίτλο Stock. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.