- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
«Πόλεμο» με τους «μικροαστούς» κατοίκους του Πεδίου του Άρεως ανοίγει η ομάδα που αυτοαποκαλείται «Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αρχιτεκτονικής» και τους κατηγορεί για «συγκαλυμμένο ρατσισμό».
Αφίσες που έχουν αναρτηθεί σε διάφορα σημεία στον κέντρο της Αθήνας γράφουν ότι
«οι ηλίθιοι ντόπιοι μικροαστοί ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ στο Πεδίο του Άρεως, αφού αυτό ανήκει στους «χρήστες ουσιών» καθώς και «σε υποκείμενα όπως οι τρανς (διεμφυλικοί)».
Η ομάδα κατηγορεί τους κατοίκους του Πεδίου του Άρεως επειδή ζητούν «ασφάλεια, καθαρισμό και φωτισμό» και επειδή διαμαρτύρονται για το εμπόριο ναρκωτικών.
Στο στόχαστρό τους έχει μπει και η ηθοποιός και κάτοικος της περιοχής Μιμή Ντενίση καθώς στην αφίσα φιγουράρει μεγάλη φωτογραφία της από τη συμμετοχή της στην πρωτοβουλία της ομάδας «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως» να βάψει λευκή την πρόσοψη του ερειπωμένου αναψυκτηρίου «Green Park», όπου τις νύχτες μεταφέρεται η πιάτσα ναρκωτικών.