Ελλαδα

Σύλληψη ηγετικού μέλους του αναρχικού «Ρουβίκωνα»

Πληροφορίες ότι συνελήφθη με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4425820.jpg
Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στέλεχος της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας» για την επίθεση στο Βρετανικό Συμβούλιο σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής».

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι πλαίσιο της προανάκρισης που πραγματοποίησε η ασφάλεια για την επιδρομή μελών του Ρουβίκωνα στο Βρετανικό Συμβούλιο, αστυνομικοί της κρατικής ασφάλειας πήραν καταθέσεις από τους υπαλλήλους αλλά και από την διοίκηση. Η αστυνομία εξέτασε επίσης βιντεοσκοπημένο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Με αυτόν τον τρόπο οδηγήθηκε σε ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα ο με πλούσια δράση, το οποίο σύμφωνα πάντα με την «Καθημερινή» έχει συλληφθεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν.

«Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης. Προκειμένου να διωχθεί ποινικά και να πραγματοποιηθεί η σύλληψη, έπρεπε να το ζητήσει και ο θιγόμενος, στην προκειμένη περίπτωση το Βρετανικό Συμβούλιο. Όταν ρωτήθηκαν οι διοικούντες από της αρχές απάντησαν καταφατικά κι έτσι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του στο πλαίσιο του αυτοφώρου», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία και θα οριστεί δικάσιμος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.