Μυτιλήνη- Συνελήφθησαν οι 120 μετανάστες και πρόσφυγες που είχαν καταλάβει την πλατεία Σαπφούς
Οι αλλοδαποί είναι στην πλειοψηφία τους Αφγανοί


Συνελήφθησαν και οι 120 ενήλικες μετανάστες και πρόσφυγες που σήμερα το πρωί βρισκόταν στην πλατεία Σαπφούς την οποία και είχαν καταλάβει από το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.
Οι αλλοδαποί αυτοί, στην πλειοψηφία τους Αφγανοί, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απείθειας και της παράνομης κατάληψης δημόσιου χώρου. Μαζί με τους 120 συνελήφθησαν και δύο Έλληνες, κατά πληροφορίες, αλληλέγγυοι σε αυτούς που βρισκόταν το πρωί στην πλατεία.
Στο σύνολό τους οι παραπάνω κρατούνται σε χώρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, όπου κι οδηγήθηκαν αμέσως μετά την μετακίνησή τους από το κέντρο της πόλης. Μαζί τους διαμένει και μεγάλος αριθμός ανηλίκων παιδιών τους με τα οποία βρισκόταν στην πλατεία. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου συλλέγονται στοιχεία κυρίως από το διαδίκτυο για να ταυτοποιηθούν όσοι πρωταγωνίστησαν και συμμετείχαν στα χθεσινά επεισόδια σε βάρος της Αστυνομίας και των αλλοδαπών.
Τέλος, σε 30 ανέρχονται οι τραυματίες που μεταφέρθηκαν χθες το βράδυ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης. Στην πλειοψηφίας τους με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι από πέτρες που πετούσαν οι επιτιθέμενοι και οι υπόλοιποι με αναπνευστικά προβλήματα λόγω ρίψης δακρυγόνων.
Από τους τραυματίες που τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν, οι τρεις ανήκαν στις ομάδες των επιτιθέμενων πολιτών και οι υπόλοιποι ήταν αλλοδαποί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια
Αναζητείται από τις Αρχές
H μητέρα τεσσάρων παιδιών χειρουργήθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης
Ένα σχεδόν ξεχασμένο επεισόδιο της ελληνοτουρκικής σύγκρουσης
Μεταξύ αυτών και ο Νίκος Πλακιάς πατέρας των διδύμων
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα - Ομοεθνείς του θύματος
Σημαντική μεταβολή - Αναλυτικά τα φαινόμενα που αναμένονται
Τραγωδία τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Νέων Μουδανιών - Σάρτης
Αναθεωρεί τη στάση του - Οι δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή
Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών απαντά για τα Τέμπη
Ποιοι δρόμοι κλείνουν - Η ενημέρωση της ΕΛΑΣ
Τα δύο σάιτ που διακινούν φάρμακα δεν αντιστοιχούν σε εγκεκριμένα ελληνικά φαρμακεία
«Ευτυχώς οι βροχές την άφησαν ανέπαφη», δήλωσε ο καθηγητής και πρόεδρος του ΟΑΣΠ
Οι δύο νεαροί αποκλείστηκαν όταν φούσκωσε το ρέμα λόγω της έντονης βροχόπτωσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.