Τι είπε ο Μπουτάρης για το «χειρόφρενο» στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης
Το βράδυ της Ανάστασης
Την απόφαση του πρόσφατα κρατικοποιημένου Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) να σταματήσει νωρίς νωρίς τα δρομολόγια των λεωφορείων χτες, Μ. Σάββατο, στηλίτευσε με «τιτίβισμά» του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης.
Η ανάρτηση:
«Αδιανόητο εν έτει 2018 να αναζητείται το δημόσιο αγαθό της συγκοινωνίας. Ο ΟΑΣΘ "τραβά χειρόφρενο" στις 22:00 "ακινητοποιώντας" παράλληλα Θεσσαλονικείς, τουρίστες και εργαζόμενους. Καλή Ανάσταση σε όλους!».
Αδιανόητο εν έτει 2018 να αναζητείται το δημόσιο αγαθό της συγκοινωνίας. Ο ΟΑΣΘ τραβά «χειρόφρενο» στις 22:00 «ακινητοποιώντας» παράλληλα Θεσσαλονικείς, τουρίστες και εργαζόμενους. Καλή Ανάσταση σε όλους!
— Ioannis Boutaris (@BoutarisIoannis) April 7, 2018
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο υποκλάδος K του ιού της A(H3N2) κυκλοφορεί παγκοσμίως
Ολοκληρώθηκε η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στις Σέρρες
Τι να προσέξετε στις αγορές και στην αποθήκευση των τροφίμων
Πληρότητες που ξεπερνούν το 80% για ταξίδια του εξωτερικού
Αρνητικό το φυσικό ισοζύγιο πληθυσμού το 2024
Αναλυτικός οδηγός από το σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»
Η κορυφαία μεσόφωνος της ΕΛΣ απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 89 ετών
Η εκτίμηση του κόστους για το γιορτινό τραπέζι
Η κίνησή του ήταν αυθόρμητη, αλλά με ουσιαστικό συμβολισμό, είπε
«Παράδειγμα ότι και οι μικρές κοινότητες μπορούν να τολμήσουν ριζικές αλλαγές και να χτίσουν ένα βιώσιμο μέλλον»
Κρίσιμη σύσκεψη στις Σέρρες το μεσημέρι
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.