Ελλαδα

Ι.Χ. έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο ΚΑΤ (εικόνες, video)

Μια γυναίκα βρισκόταν στο αυτοκίνητο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αυτοκίνητο έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στις γραμμές του Ηλεκτρικού κοντά στον σταθμό «ΚΑΤ».

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί. Το όχημα έπεσε από γέφυρα στο τμήμα της γραμμής μεταξύ ΚΑΤ και Κηφισιάς και παρασύρθηκε -έπειτα από μερικά λεπτά- για λίγα μέτρα από διερχόμενο συρμό.

Youtube/skai streaming

Ο οδηγός του τρένου κατάφερε να βγάλει από το αυτοκίνητο τη γυναίκα οδηγό, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν φέρει κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Όπως φαίνεται και στις εικόνες που μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς η οδηγός είχε ήδη βγει από το όχημα. Ο γιος της 60χρονης γυναίκας τόνισε σε δηλώσεις του ότι «κάποιος την έκλεισε, με αποτέλεσμα να κάνει απότομα δεξιά», επισημαίνοντας ότι η μητέρα του μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Κανονικά εκτελούνται πλέον τα δρομολόγια σε όλο το μήκος της γραμμής. Για αρκετή ώρα όλοι οι συρμοί του Ηλεκτρικού σταματούσαν προσωρινά στον σταθμό «Ειρήνη», μέχρι την απομάκρυνση του οχήματος από τις γραμμές, ενώ κλειστοί ήταν οι σταθμοί «Κηφισιά», «ΚΑΤ», «Μαρούσι» και «Νερατζιώτισσα».