Ελλαδα

Ο εξαφανισμένος Σώρρας ξαναχτύπησε: «Τα χώνει» στον δικηγόρο του και τον απειλεί με απόλυση

«Μάζεψε το μυαλό σου και το στόμα σου», το μήνυμά του στον συνήγορο υπεράσπισής του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Αρτέμης Σώρρας παραμένει εξαφανισμένος. Μετά τη στροφή 180 μοιρών στο ζήτημα των χρεών, όπου και κάλεσε τους οπαδούς του να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προς τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς (γράφοντας στο χιόνι τα περί αποπληρωμής μέσω ομολόγων), ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» έβαλε στο στόχαστρο τον δικηγόρο του.

«Βασίλη Νουλέζα, είσαι δικηγόρος μου. Πρέπει να καταλάβεις ότι ως δικηγόρος του Σώρρα πρέπει να είσαι πολύ σοβαρός και ιδιαίτερα να μην ακουμπάς το πολιτικό κομμάτι... Διαλαλείς παντού ότι εγώ είμαι ο μοναδικός, ο αποκλειστικός δικηγόρος του Αρτέμη  Σώρρα. Εγώ αποκλειστικές δεν έχω ούτε νοσοκόμες ούτε πόρτες για να σ' το πω καθαρά» τόνισε σε νέο ηχητικό που ανέβηκε στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube.

«Κάνεις εκπομπούλες,  κάνεις και δηλώσεις και ρωτάς και σε προφίλ προδοτών, γελοίων υπανθρώπων που τους έχω διαγράψει... ενώ μπορείς άνετα να πάρεις ένα τηλέφωνο στην κεντρική διοίκηση στα παιδιά να ρωτήσεις ό,τι θέλεις και να συνεργαστείς μαζί τους... Έχω team δικηγόρων, Βασίλη Νουλέζα! Αυτά τα εγωπαθή που έχετε πολλοί δικηγόροι με εμένα να τα αφήσεις. Να μην ξανακάνεις δήλωση για μένα, να συνεργαστείς με τους άλλους δικηγόρους να φέρετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε πολλά πράγματα που μας πιέζουν» πρόσθεσε.