Ελλαδα

11ος διαδικτυακός κρυμμένος θησαυρός του Πατρινού Καρναβαλιού

Το θέμα του διαδικτυακού παιχνιδιού του κρυμμένου θησαυρού φέτος είναι STOP

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thumbnail_doggy1.jpg

Το Πατρινό Καρναβάλι, το κορυφαίο γεγονός την περίοδο της αποκριάς, είναι το ετήσιο ραντεβού χιλιάδων ανθρώπων όπου το κέφι, η δημιουργία και η ανατροπή φτιάχνουν μια γνήσια γιορτή. Όμως το Πατρινό Καρναβάλι είναι και φορέας κοινωνικών μηνυμάτων, μιας και γεννιέται από ανθρώπους που ζουν και μεγαλώνουν στην σύγχρονη κοινωνία. Το περσινό θέμα του διαδικτυακού παιχνιδιού ήταν κατά του bulling και της ομοφοβίας και για το λόγο αυτό χρησιμοποιήθηκε επιστολή του Tenessi Williams, μεταφρασμένη στα ελληνικά από την κρητικό θεάτρου Λουίζα Αρκουμανέα. 

thumbnail_dog6.jpg


Φέτος το θέμα του διαδικτυακού παιχνιδιού του κρυμμένου θησαυρού είναι STOP, μεταφέροντας το μήνυμα για σεβασμό, προστασία και αγάπη στα ζώα.
Στις φάσεις του διαδικτυακού κρυμμένου θησαυρού, που για ενδέκατη χρονιά πραγματοποιείται από την επίσημη σελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού, έχουν ενταχθεί ειδικά διαμορφωμένες δοκιμασίες που ζητείται από τους παίκτες να εκφράζουν τις φιλοζωικές τους ανησυχίες, προσφέροντας φαγητό και υλικά πρώτης βοήθειας για τα αδέσποτα ζώα, σε συνεργασία με φιλοζωικούς συλλόγους σε όλη την Ελλάδα..

thumbnail_dog8.jpg


Σε αυτή τη προσπάθεια, ζητάμε την βοήθειά σας, ώστε να προβάλλουμε το μήνυμα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, μέσα από την κοινοποίηση της εκδήλωσης.
Το παιχνίδι οργανώνεται και υλοποιείται κάθε χρόνο από εθελοντές και ξεκίνησε πριν έντεκα χρόνια για να προσφέρει την ατμόσφαιρα του κλασικού παιχνιδιού κρυμμένου θησαυρού σε ανθρώπους που δεν μπορούν να έχουν φυσική παρουσία στο Πατρινό Καρναβάλι.

Κάποιες από τις δοκιμασίες:
1η φάση
Ανεβάστε μια φωτογραφία από διαβατήριο σκύλου.

2η φάση
Η προσφορά μικρή ή μεγάλη είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού του Πατρινού Καρναβαλιού . Χαρίστε ένα είδος πρώτης ανάγκης (τροφή, φάρμακα, λουράκια κτλ) σε φιλοζωικό σύλλογο της περιοχής σας. Ανεβάστε μια φωτογραφία σας που να πιστοποιεί την παράδοση του υλικού στον σύλλογο. Προσοχή απαιτείται ένδυμα επίσημο, δηλαδή καρναβαλικό. 

thumbnail_dog5.jpg


Περισσότερες πληροφορίες για  μπορείτε να δείτε στο κεντρικό menu του παιχνιδιού, φωτογραφίες από το περσινό παιχνίδι στο instagram και νέα - ανακοινώσεις στη Fb σελίδα. 


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932642111
Επίσημη σελίδα: http://www.carnivalpatras.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/diadiktiakoskrimmenosthisauros/
Instagram @diadiktyakoskrimmenosthisauros/

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.