Ελλαδα

Μυστήριο με το μωρό που βρέθηκε μόνο του στο διαμέρισμα που καιγόταν (εικόνες, video)

Φαίνεται ότι η φωτιά προκλήθηκε από αερόθερμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
plateia.jpg
eurokinisi

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το μωράκι που εντοπίστηκε μόνο του, από πυροσβέστες, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην Πλατεία Αττικής.

Το μωρό νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία διασωληνωμένο, με μηχανική υποστήριξη αναπνοής και αιμοδυναμικά ασταθές. 

plateia1.jpg

Οι γιατροί που το παρακολουθούν είπαν ότι έχει εισπνεύσει καπνό επί πολύ ώρα, ενώ τα εγκαύματα πρώτου βαθμού που φέρει στο κορμάκι του είναι μικρής έκτασης σε πρόσωπο, χέρια και πόδια και δεν εμπνέουν ανησυχία.

plateia2.jpg
eurokinisi

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, που βρίσκεται στην οδό Αριστομένους, λίγο πριν από τις 2:30, ενώ μόλις μπήκαν στο χώρο οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι το παιδάκι ήταν μόνο του εκείνη την ώρα. Αμέσως μετά διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Βίντεο εσωτερικό σπιτιού

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, η μητέρα, ελληνικής καταγωγής, η οποία έχει άλλα δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 3 και 4 ετών, φέρεται να έβγαλε το αγοράκι και το κοριτσάκι από το διαμέρισμα και να άφησε το μωρό, όπως αναφέρουν ένοικοι της πολυκατοικίας, μέσα στο φλεγόμενο υπνοδωμάτιο.  Κατά τις ίδιες πηγές οι γείτονες φέρεται να ειδοποίησαν την πυροσβεστική υπηρεσία και όχι η μητέρα των ανήλικων παιδιών. 

Πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι η θεία του παιδιού, που μένει έναν όροφο πιο κάτω συνόδευσε το παιδί στο νοσοκομείο, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε στο Παίδων και η μητέρα του.

Η 35χρονη,  σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, είπε στην αστυνομία ότι την ώρα της πυρκαγιάς απουσίαζε από το διαμέρισμα, καθώς πήγε τα δύο παιδιά της σε συγγενικό σπίτι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ενοίκων, όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ το protothema.gr, η γυναίκα φέρεται να ήταν ιδιαίτερα απόμακρη, ενώ καταγγέλλουν πως η γυναίκα συνήθιζε να αφήνει μόνα τους τα τρία παιδιά στο διαμέρισμα. 
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.