Ελλαδα

Συνελήφθη 47χρονος δάσκαλος πυγμαχίας για ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια

Κατηγορείται για αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασέλγεια - Φέρεται να είχε τη συναίνεση της ανήλικης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
379696-783357.jpg

Στη σύλληψη ενός 47χρονου προπονητή πυγμαχίας και πάλης προχώρησε η ελληνική αστυνομία μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη ότι διατηρούσε σχέση με 14χρονη μαθήτριά του.

Ο 47χρονος κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια, καθώς φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε την συναίνεση της ανήλικης κοπέλας. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε στην μητέρα της πως έχει σχέση με τον δάσκαλό της.

Οι γονείς της 14χρονης αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές, όπου και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή, απ’ όπου, μετά την απολογία του, εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης.

Το δελτίο της αστυνομίας αναφέρει:  «Συνελήφθη με ένταλμα, μεσημβρινές ώρες της 30-10-2017, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Ειδικότερα, ο 47χρονος κατηγορείται ότι εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα (προπονητής αθλήματος) προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης αθλήτριας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή, απ’ όπου μετά την απολογία του εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.