Ελλαδα

Στην τελική πρόβα της αφής της Ολυμπιακής φλόγας με πρωθιέρεια την Κατερίνα Λέχου (εικόνες)

Αύριο Τρίτη με συννεφιά η τελετή και η έναρξη του ταξιδιού της φλόγας στη Νότια Κορέα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
377972-780053.jpg
EUROKINISSI/ Βασίλης Κουτρουμάνος

Με πρωθιέρεια την Κατερίνα Λέχου πραγματοποιήθηκε η τελική πρόβα αφής της φλόγας για την χειμερινή Ολυμπιάδα.

ΑΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αύριο Τρίτη θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία η τελετή Αφής της Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της «Πιονγκτσάνγκ» στη Νότια Κορέα. Ο καιρός αναμένεται να χαλάσει και υπάρχει εφεδρική φλόγα στην περίπτωση που η πρωθιέρεια, Κατερίνα Λέχου δεν μπορέσει να λάβει το φως από το βωμό.

Η ΕΟΕ έδωσε στη δημοσιότητα το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης στο οποίο θα παραστεί και ο Πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ μαζί με Νοτιοκορεάτες αξιωματούχους, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής Λι Χίι-Μπεόμ.

ΑΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στις 12:25 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το τελετουργικό Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Ναό της Ήρας και στις 12:50 μ.μ. την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας από την Πρωθιέρεια στον πρώτο Λαμπαδηδρόμο και την εν συνεχεία έναρξη Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους. 

ΑΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η εκδήλωση για την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας από την ΕΟΕ στην οργανωτική επιτροπή της «Πιονγκτσάνγκ», θα γίνει την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας στις 11:00 π.μ. με την παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

ΑΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΑΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.