- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Γαλάτσι: Τραυματισμός μαθητή από αδέσποτη σφαίρα σε δημοτικό σχολείο
Έρευνες για το εντοπισμό του δράστη


Δεκάχρονος μαθητής τραυματίστηκε από αδέσποτη βολίδα αεροβόλου όπλου ενώ έπαιζε στο προαύλιο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου.
Συγκεκριμένα εχθές στις 20:30 ο δεκάχρονος μαθητής με άλλα παιδιά έπαιζε στο προαύλιο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου όταν ακούστηκε θόρυβος που έμοιαζε με πυροβολισμό . Άμεσα το μικρό παιδί αιμόφυρτο έτρεξε στους γονείς του που βρίσκονταν στο σημείο με το χέρι του γεμάτο αίμα.
Οι γονείς κάλεσαν άμεσα την αστυνομία και το νεαρό παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Ο ιατροδικαστής μετά τις απαραίτητες εξετάσεις στην έκθεσή του αναφέρει πως στο χέρι του παιδιού βρέθηκε βολίδα από αεροβόλο όπλο.
Οι αρχές οι οποίες διεξάγουν έρευνες για το εντοπισμό του δράστη σημειώνουν πως πιθανότατα ο πυροβολισμός έχει προέλθει από ψηλό σημείο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εγκρίθηκε ο πρώτος ισολογισμός που καταρτίστηκε με βάση το νέο λογιστικό μοντέλο
Η Mercedes-Benz 280 SE υπήρξε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αυτοκίνητα της πολιτικής του πορείας
Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της κληρονόμου της
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Οι δρόμοι με καθυστερήσεις
Ποιος ήταν ο Άγιος Γεώργιος
Χωρίς προβλήματα η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
Η ανήλικη είναι καλά στην υγεία της και επέστρεψε σε χώρο παιδικής προστασίας
Ανασύρθηκε με ελικόπτερο Super Puma που τη μετέφερε στο ελικοδρόμιο «Αγαπητός»
Στο νοσοκομείο η μητέρα και ο μικρός του αδερφός
Η εικόνα είναι βελτιωμένη σε σύγκριση με χθες, οπότε και επέστρεψε ο μεγαλύτερος όγκος των ταξιδιωτών
Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.