Ελλαδα

Ο θάνατος παραμόνευε στην Εθνική Οδό: Νεκρός επιχειρηματίας σε σύγκρουση αυτοκινήτων στα Τρίκαλα (εικόνες, βίντεο)

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχαίο ατύχημα νεκρός 4 τραυματίες μετωπική σύγκρουση Ε Ο  Τρικάλων Άρτας Κυριακή 10 9 2017

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για έναν 40χρονο επιχειρηματία, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο 7ο χλμ. της Εθνικής Οδού Τρικάλων - Άρτας (στο ύψος της ΤΥΡΑΣ).

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο trikalaola.gr, ο Δ.Κ. πήγαινε το πρωί της Κυριακής την αδελφή και τα δύο του ανήψια στον σταθμό των ΚΤΕΛ για να ταξιδέψουν για Θεσσαλονίκη, όπου η συγγενής του εργάζεται ως νοσηλεύτρια. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα που οδηγούσε, συγκρούστηκε με ΙΧ ενός 26χρονου. Ο 40χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ζωντανοί από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν τα δύο παιδιά, ηλικίας 11 και 9 ετών, καθώς και η 42χρονη. Ζωντανός, αλλά σοβαρά τραυματισμένος, είναι ο 26χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς φέρει πολλαπλές κακώσεις.

Οι υπόλοιποι τραυματίες διεκομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Ο νεκρός διατηρούσε μάντρα με οικοδομικά υλικά. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.