Ελλαδα

Οικογενειακή τραγωδία – Πατέρας χτύπησε την κόρη του και φέρεται να έβαλε φωτιά στο σπίτι τους στην Πετρούπολη

Χαροπαλεύει η 18χρονη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
369657-763808.jpg
Eurokinissi

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 18χρονη που απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική μετά την φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα της Πετρούπολης.

Η φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Κύπρου στην Πετρούπολη Αττικής. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε χωρίς τις αισθήσεις τους δύο άτομα, πατέρα και κόρη, 55 και 18 ετών αντίστοιχα. 

Ο πατέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε μάλιστα νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα στο παρελθόν, δύο φορές.

Αστυνομικές πηγές που διερευνούν την υπόθεση ανέφεραν ότι πριν ξεσπάσει η φωτιά στο διαμέρισμα, από το εσωτερικό του σπιτιού ακούστηκε έντονος καυγάς και κραυγές του κοριτσιού!

Αυτό είπαν και αυτόπτες μάρτυρες που αναστατώθηκαν από τον μεγάλο καυγά δευτερόλεπτα πριν ξεσπάσει η φωτιά.

«Υπήρχαν οικογενειακά προβλήματα», ανέφερε στους δημοσιογράφους γυναίκα που μένει στην ίδια γειτονιά με τα δυο θύματα. Η ίδια αποκάλυψε πως πρόσφατα κάποιος απειλούσε ότι θα τους βάλει φωτιά και πως είχε ενημερωθεί η αστυνομία.

Στον διάδρομο του διαμερίσματος βρέθηκαν κηλίδες αίματος. Αργότερα, διαπιστώθηκε ότι η 18χρονη φέρει πολλά σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και συγκεκριμένα κοντά στο μάτι. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.