- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ο… «αγωνιστής» Τσίπρας σπάζει περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ!!!
Tο διαδίκτυο έχει καταντήσει μια απέραντη χωματερή
Το δημοσίευμα αναφέρει:
ΔΕΙΤΕ πριν το ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ!- Ο… «ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ» ΤΣΙΠΡΑΣ σπάζει περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ!!!
Ο αγωνιστής- Τσίπρας σπάζει περιπολικό της ΕΛΑΣ…
Πρέπει να είναι αυτός… δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματα σας…
Τις έχουν πάρει από μια μεγάλη συλλογή φωτογραφιών με 25 χρόνια διαδηλώσεων και συγκρούσεων με τα ΜΑΤ, από το xyzcontagion.wordpress.com που δημοσιεύτηκε την 1η Φεβ. 2016. Μετά από λίγες μέρες εμφανίστηκε και το πρώτο άρθρο με τον ισχυρισμό πως βλέπουμε τον Αλ. Τσίπρα να σπάει ένα περιπολικό.
Η πρώτη φωτογραφία με το περιπολικό λήφθηκε στις 18 Δεκ 1990 μπροστά από το πολυτεχνείο (δεξιά) και υπάρχουν τρεις ακόμη φωτογραφίες από το συγκεκριμένο περιστατικό.
Ο Αλ Τσίπρας γεννήθηκε το 1974, οπότε το 1990 ήταν 16 ετών. Αν δούμε φωτογραφίες του από εκείνη την εποχή θα παρατηρήσουμε πως δεν υπάρχει ομοιότητα. Η φωτογραφία από το επεισόδιο με το περιπολικό είναι από εφημερίδα της εποχής και φυσικά η ανάλυση της δεν είναι καλή, αλλά οι διαφορές με την τον 16χρονο τότε Αλ. Τσίπρα, είναι ξεκάθαρες.
Υπάρχει και το παρακάτω βίντεο με τον Αλ, Τσίπρα από το 1990.
Η δεύτερη φωτογραφία, με το ρόπαλο στο χέρι, που την έχουν πάρει και πάλι από την ίδια συλλογή φωτογραφιών του xyzcontagion.wordpress.com, έχει ημερομηνία 12 Δεκ 1992 και ο Αλ. Τσίπρας ήταν 18 ετών.
Εδώ τα πράγματα είναι ακόμη πιο ξεκάθαρα αν συγκρίνουμε φωτογραφίες του πρωθυπουργού από εκείνη την εποχή.
Όπως αναφέραμε παραπάνω, η συλλογή των φωτογραφιών δημοσιεύθηκε την 1η Φεβ 2016 και μετά από μερικές μέρες εμφανίστηκαν τα πρώτα δημοσιεύματα. Αν ψάξουμε θα βρούμε το πρώτο δημοσίευμα στην σελίδα iokh.gr που έχει σαν πηγή μια διαγραμμένη ανάρτηση στο facebook.
Όπως βλέπετε η αρχική δημοσίευση, μιλάει για τον πρώτο αριστερά με το λευκό κράνος. Ο αρχικός hoaxer, νόμισε πως το ρόπαλο το κρατάει ο άνδρας με το λευκό κράνος.
Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, στο μαγικό κόσμο του διαδικτύου καθένας μπορεί να πάρει μια φωτογραφία και να ισχυριστεί οτιδήποτε φανταστεί. Τη σκυτάλη παίρνουν διάφορες σελίδες και blogs, που αναπαράγουν οποιαδήποτε ανοησία βρεθεί μπροστά τους και με αυτό τον τρόπο το διαδίκτυο έχει καταντήσει μια απέραντη χωματερή.
Πηγή: Ellinika Hoaxes