Ελλαδα

Οι υπάλληλοι της Αστυνομίας ανοίγουν συζήτηση για τη βία στα Εξάρχεια

Παρασκευή 29 του μηνός στην Πλατεία η αστυνομική εκδήλωση με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
358923-743750.jpg
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων κάνει ένα βήμα προσέγγισης και μπαίνει στα Εξάρχεια με τη διοργάνωση μιας ανοικτής εκδήλωσης στην πλατεία με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις».

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ αναφέρει: «τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται "τυφλά" φαινόμενα βίας που στρέφονται κατά πολιτών αλλά και αστυνομικών, τα οποία τείνουν να γίνουν "θεσμοποιημένη πραγματικότητα" με την ανοχή της επίσημης πολιτείας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 29-6-2017 και ώρα 18:00 στην πλατεία Εξαρχείων.

Οι αστυνομικοί υπάλληλοι απηύθυναν κάλεσμα σε όλα τα πολιτικά κόμματα, φορείς, ενώσεις πολιτών για να αναδειχθούν οι πτυχές του προβλήματος και να κατατεθούν ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυσή τους. «Η ευθύνη για τη σημερινή πραγματικότητα είναι τεράστια, αφού κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και επιτέλους ας σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε και να θέσουμε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων έστω και μετά από 43 χρόνια από τη μεταπολίτευση, έστω και τώρα», καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.