- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ειδικοί φρουροί κρέμασαν στον Λυκαβηττό πανό γραμμένο στα ελληνικά και στα γερμανικά (video)
«Με το νομοσχέδιο ξυπνάμε “νεκροί”. Πόσο κοστίζει η ζωή ενός αστυνομικού»;
![62224-137655.jpg 62224-137655.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/62224-137655.jpg)
![Ειδικοί φρουροί κρέμασαν πανό στο Λυκαβηττό κατά του πολυνομοσχεδίου Ειδικοί φρουροί κρέμασαν πανό στο Λυκαβηττό κατά του πολυνομοσχεδίου](/images/1074x600/3/jpg/files/YouTube/ZofUjEHtvcE.jpg)
Οι ειδικοί φρουροί άνοιξαν τον χορό των κινητοποιήσεων στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που εξήγγειλαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, κρεμώντας νωρίς το πρωί ένα τεράστιο πανό στον Λυκαβηττό.
Στο πανό είναι γραμμένη η ερώτηση «Πόσο κοστίζει η ζωή ενός αστυνομικού;» κι επειδή απευθύνεται τόσο στον Αλέξη Τσίπρα όσο και στην Άνγκελα Μέρκελ, η φράση είναι γραμμένη και στα ελληνικά και στα γερμανικά.
«Κοιμόμαστε Έλληνες και ξυπνάμε Γερμανοί. Κοιμόμαστε ελεύθεροι και ξυπνάμε σκλαβωμένοι. Με αυτό το νομοσχέδιο ξυπνάμε "νεκροί"» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του σωματείου Βασίλης Ντούμας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα με τον ίδιο «με αυτό το νομοσχέδιο "σκοτώνουν" τον ένστολο».
Όπως εξήγησε «αυτοί που είναι το πεζοδρόμιο και αντιμετωπίζουν το έγκλημα είναι οι φτωχότερα αμειβόμενοι» διευκρινίζοντας ότι «σε μια καταδίωξη πλέον θα υπάρχουν εργαζόμενοι τεσσάρων ταχυτήτων».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αφήσαμε τα σπίτια μας, τις δουλειές μας, τώρα επιστρέφουμε στην καθημερινότητα»
Κλειστά σχολεία έως 21 Φεβρουαρίου
Προ των πυλών η Τσικνοπέμπτη
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Η νέα πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Παραμένει το σενάριο ενός τεκτονικού σεισμού της τάξης των 6 Ρίχτερ
Καλούνται εκ νέου για κατάθεση
Δείτε αναλυτικά τα σημεία και τις ώρες
«Οι κρίσεις αυτού του είδους αυξάνουν τον κίνδυνο ψυχικών επιπτώσεων»
Σταθερή αξία η Πάτρα - Οι προτιμήσεις των ταξιδιωτών
Μειώνεται η συχνότητα της σεισμικής δραστηριότητας
Ακραία καιρικά φαινόμενα αναμένονται τις επόμενες ώρες
Ο δεύτερος που καταγράφεται σήμερα στην ίδια περιοχή
Τι επισημαίνει σε ανάρτησή της η καθηγήτρια Γεωλογίας του ΕΚΠΑ
Λίγο πριν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.