Νέα μαρτυρία-φωτιά για τον βασανιστή της Δάφνης: Βλέπει. Διαβάζει και τα μικρά γράμματα (video)
Τι δήλωσε η νοσοκόμα που του πήγαινε τα φάρμακα


Νέα μαρτυρία που καίει τον Κοντζιλέλο Παναγιώτη, τον 52χρονο που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να έχει δεμένη και να βασανίζει 20χρονη φοιτήτρια, έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά των υποψιών πως το έγγραφο με το οποίο η αρμόδια επιτροπή πιστοποιούσε ότι ήταν τυφλός κατά 95%, δεν ήταν παρά ένα έγγραφο που άνευ αντικρίσματος.
«Αυτός ο άνθρωπος βλέπει. Διάβαζε τα φάρμακα. Εγώ μια φορά που είχα καθυστερήσει να του πάω τα φάρμακα, μου τα διάβαζε μπροστά» ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 η Μαρία, νοσηλεύτρια που είχε αναλάβει τη φροντίδα του 52χρονου τον Σεπτέμβριο του 2015, πέντε μήνες δηλαδή μετά την απόκτηση του πιστοποιητικού τυφλότητας.
«Ο χώρος μέσα ήταν καλωδιωμένος. Είχε δύο υπολογιστές, με κάμερα από πάνω. Τον είχα πετύχει κανά δυο φορές να μιλάει σε αυτό το πράγμα» πρόσθεσε η γυναίκα.
Μάλιστα, το κανάλι του Αμαρουσίου είχε εξασφαλίσει μαρτυρία και του φαρμακοποιού ο οποίος και εκείνος δήλωσε πως είχε καταλάβει ότι ο 52χρονος έβλεπε κανονικά.
Αν τελικά οι υποψίες επιβεβαιωθούν τότε εγείρονται πολλά ερωτήματα για το πώς κατάφερε να εξασφαλίσει ένα τέτοιο πιστοποιητικό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είχε συλληφθεί μετά από τροχαίο
Του πέταξαν πέτρες, αβγά και πλαστικά μπουκάλια νερού
Οι Νεοέλληνες είμαστε πιστοί συνεχιστές της αρχαίας και βυζαντινής κληρονομιάς μας. Χωρίς να το συνειδητοποιούμε, ενωμένοι υπήρξαμε μόνο υπό ξένο ζυγό
Η διαμαρτυρία θα γίνει την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 17.00
Νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 60χρονος
Χαμόγελα, παραδοσιακές φορεσιές και γαλανόλευκες σημαίες παντού
Η ανακοίνωση των συνηγόρων του ηθοποιού
Έχει βαβούρα, ζωηράδα, και κυρίως σκοπό: να μας θυμίσει την Επανάσταση του 1821
Η κλήση για διατάραξη κοινής ησυχίας και ο έλεγχος σε αυτοκίνητο
Ο άνδρας περιέγραψε την περιπέτειά του
Ο ρόλος του πριν και μετά την εξαφάνιση
Πώς θα τον ξεχωρίσετε από το ψάρι λινγκ
Διακινούσαν ναρκωτικά σε πάρτι και άλλες συγκεντρώσεις
Τι ισχύει για το μετρό και το τραμ
Διέφυγαν πριν φτάσει η αστυνομία
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας
Για ποιους είναι αργία - Ποιες επιχειρήσεις δεν θα λειτουργήσουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.