Δύο νέοι πεζόδρομοι από τη Δευτέρα 8 Μαΐου στο Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας
Οι οδοί Αγάθωνος και Καρόρη (μέχρι την οδό Βορέου)


Στους πεζούς αποδίδει ο δήμος Αθηναίων από τη Δευτέρα 8 Μαΐου, δύο ακόμα δρόμους στο πλαίσιο της αποκατάστασης του Εμπορικού Τριγώνου της Αθήνας.
Μετά τις οδούς Βύσσης και Καϊρη που από τις αρχές Απριλίου έγιναν πραγματικοί πεζόδρομοι, δύο ακόμα δρόμοι, οι οδοί Αγάθωνος και Καρόρη (μέχρι την οδό Βορέου) – έως σήμερα πεζόδρομοι μόνο στα χαρτιά – την ερχόμενη Δευτέρα αποδίδονται στους πεζούς.
Οι οδηγοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από τη Δευτέρα 8 Μαΐου δεν θα μπορούν πλέον να στρίβουν αριστερά από την οδό Βορέου προς τις οδούς Καρόρη και Αγάθωνος (σχετικός χάρτης). Υπενθυμίζεται ότι η κίνηση των οχημάτων προς την οδό Αθηνάς, επιτρέπεται μόνο από τις οδούς Μητροπόλεως, Καραγιώργη Σερβίας και Σοφοκλέους.
Η εξέλιξη των θεσμοθετημένων, εδώ και πολλά χρόνια, πεζόδρομων σε πραγματικούς πεζόδρομους, είναι μία πρώτη παρέμβαση του δήμου Αθηναίων, με στόχο τη μετατροπή του Εμπορικού Τριγώνου σε πρότυπο, με κανόνες στη διαχείριση του δημόσιου χώρου, τη στάθμευση και την κυκλοφορία των οχημάτων, την τροφοδοσία των καταστημάτων, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την αφισοκόλληση και το γκράφιτι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για την τελευταία παρέλαση που παρακολουθούν οι κάτοικοι
Άρματα μάχης, αεροσκάφη και ελικόπτερα τράβηξαν τα βλέμματα
Πέταξαν στον αττικό ουρανό το πρωί της Τρίτης
Χρηματοδότησαν ελληνικά τυπογραφεία, άνοιξαν σχολεία, καλλιέργησαν τη συλλογική συνείδηση
Αιώνια η τιμή και ο σεβασμός του λαού μας προς αυτούς
Ελέγχονται πειθαρχικά ανακρίτρια και εισαγγελέας
Με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου ο εορτασμός της εθνικής επετείου
Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου
Το όραμα του Υψηλάντη που έγινε πραγματικότητα
Το μήνυμα του προέδρου της Βουλής για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου
Πώς αντιμετώπισε την εξέγερση η Υψηλή Πύλη
Οι δρόμοι που κλείνουν -Τι ισχύει για το μετρό και το τραμ
Οι επαναστατημένοι Έλληνες φαίνεται πως στράφηκαν στη θρησκεία, όχι μόνο στην αναζήτησή τους για τη σωτηρία της ψυχής, αλλά και για καθοδήγηση στην αυτοθυσία τους για την ελευθερία της πατρίδας
Πώς καθιερώθηκε το συγκεκριμένο ψάρι
Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ και του Meteo
Επί ποδός η Πυροσβεστική
Συνελήφθη ο εγκέφαλος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.