- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Σε καθεστώς «ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία» ο ΔΟΛ
Το σκεπτικό της απόφασης του δικαστηρίου
![62224-137655.jpg 62224-137655.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/62224-137655.jpg)
![348042-722357.jpg 348042-722357.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2017/04/03/348042-722357.jpg)
Σε καθεστώς «ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία» τίθεται ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (ΔΟΛ), με απόφαση του πρωτοδικείου, η οποία ορίζει ως ειδικό διαχειριστή της ανώνυμης εταιρίας την εταιρεία ορκωτών ελεγκτών και συμβούλων επιχειρήσεων, Grant Thorton και την δικηγορική εταιρεία Ανδρέας Αγγελίδης.
Στο σκεπτικό της πολυσέλιδης απόφασης του δικαστηρίου (τμήμα Εκουσίας Δικαιοδοσίας) κρίνεται ότι είναι υποχρέωση του διαχειριστή η διατήρηση σε λειτουργία του ΔΟΛ, μετά την υπαγωγή του στο ειδικό καθεστώς.
Η πρόεδρος Πρωτοδικών Νεκταρία Ξελυσσακτή, που εκδίκασε την αίτηση των τραπεζών για υπαγωγή του ΔΟΛ σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης, αναφέρει επίσης στην απόφαση της, ότι η χρηματοδότηση των εξόδων υπαγωγής του ΔΟΛ στην διαδικασία της διαχείρισης εν λειτουργία, αποτελεί έργο του διαχειριστή μετά τον διορισμό του.
Αναφέρει επίσης, πως σε περίπτωση που υπάρχει αδυναμία ανεύρεσης των αναγκαίων κεφαλαίων για τη διατήρηση της επιχείρησης σε λειτουργία και για την κάλυψη των λοιπών εξόδων, θα θεωρηθεί ότι συντρέχει περίπτωση ανάκλησης της απόφασης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αφήσαμε τα σπίτια μας, τις δουλειές μας, τώρα επιστρέφουμε στην καθημερινότητα»
Κλειστά σχολεία έως 21 Φεβρουαρίου
Προ των πυλών η Τσικνοπέμπτη
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Η νέα πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Παραμένει το σενάριο ενός τεκτονικού σεισμού της τάξης των 6 Ρίχτερ
Καλούνται εκ νέου για κατάθεση
Δείτε αναλυτικά τα σημεία και τις ώρες
«Οι κρίσεις αυτού του είδους αυξάνουν τον κίνδυνο ψυχικών επιπτώσεων»
Σταθερή αξία η Πάτρα - Οι προτιμήσεις των ταξιδιωτών
Μειώνεται η συχνότητα της σεισμικής δραστηριότητας
Ακραία καιρικά φαινόμενα αναμένονται τις επόμενες ώρες
Ο δεύτερος που καταγράφεται σήμερα στην ίδια περιοχή
Τι επισημαίνει σε ανάρτησή της η καθηγήτρια Γεωλογίας του ΕΚΠΑ
Λίγο πριν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.