Ελλαδα

«Κόκκινη κάρτα» στην Ζωή Κωνσταντοπούλου από τη δίκη της Siemens

Ο έντονος διάλογος με τον πρόεδρο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
344791-716465.jpg

Αποβλήθηκε από την δίκη της Siemens το υπό σύσταση  Σωματείο «Δικαιοσύνη για όλους», το οποίο εκπροσωπείται από την επικεφαλής του κόμματος « Πλεύση Ελευθερίας"  Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων  απέρριψε το αίτημα για παράσταση  πολιτικής αγωγής που υπέβαλε  η κ. Κωνσταντοπούλου η οποία αντέδρασε έντονα. 

«Είναι μια εντελώς στημένη διαδικασία» είπε απευθυνόμενη στον πρόεδρο για να ακούσει τον πρόεδρο να της απαντά : «Είναι ανόητο να θεωρείται ότι η επίδειξη απαθούς και ψύχραιμης συμπεριφοράς από μέρους μου είναι αδυναμία». 

Ακολούθησε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου. 

Ζ.Κ : Μην κάνετε χειρονομίες. Αν και αυτή η δίκη για χειρονομίες είναι...

ΠΡ: Δεν είστε διάδικος αυτής της δίκης. Σας υπενθυμίζω ότι μπορεί να ελεγχθείτε...( σ.σ. πειθαρχικα)

Ζ.Κ. Σας υπενθυμίζω ότι και εσείς μπορεί να ελεγχθείτε...

Την αποβολή της Ζωής Κωνσταντοπουλου πρότεινε και η εισαγγελέας. Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας αντέδρασε στην τοποθέτηση της εισαγγελικής λειτουργού περί «προσχήματος» και «λαϊκών κατηγόρων»,  δηλώνοντας προσβεβλημένη και δυσαρεστημένη.

Ένταση σημειώθηκε και λίγο πριν το δικαστήριο διακόψει προκειμένου να αποφασίσει: «Αποσύρεστε για διάσκεψη και δεν έχετε δώσει καν το λόγο στη πολιτική αγωγή του Δημοσίου και του ΟΤΕ. Έχετε καταλάβει πόσο γελοίο και στημένο είναι αυτό;» είχε πει η κ. Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη και πάλι στον πρόεδρο του δικαστηρίου ο οποίος όμως δεν απάντησε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.