Ελλαδα

Ο Κλέιτον ήταν ο οδηγός του Audi που βρέθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο με την Porsche

Η συγκλονιστική μαρτυρία του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
344404-715687.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού - και νυν της Ομόνοιας στην Κύπρο - Σίλβα Κλέιτον είναι ο οδηγός του Audi R8 που βρέθηκε στο σημείου του τραγικού, πολύνεκρου τροχαίου με την Porsche στην Αθηνών-Λαμίας.

Ο Κλέιτον ήταν ο άνθρωπος που σταμάτησε στο σημείο, μετά την πρόσκρουση, και ρώτησε τον Υπάτιο Πατμάνογλου αν χρειάζεται βοήθεια, ενώ προσφέρθηκε να συνδράμει ώστε να σβήσουν τη φωτιά.

Ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» μεταξύ άλλων, περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε: «Αν έφτανα λίγα λεπτά νωρίτερα στo πάρκινγκ της εθνικής οδού για να πάω στην τουαλέτα, το αμάξι μου θα ήταν στο σημείο και θα ήμουν εγώ. Πάνω μου θα έπεφτε η Porsche» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος διευκρινίζει και τα λόγια που είπε στον Πατμάνογλου: «Θέλεις κάποια βοήθεια; Να φέρω τον πυροσβεστήρα;» Ο Πατμάνογλου απάντησε: «Τι να μου φέρεις; Είναι η γυναίκα μου και το παιδί μου εκεί μέσα...»

Ο Κλέιτον υποστήριξε πως ο ίδιος κατευθυνόταν στη Λάρισα. «Πέρασα από το σημείο του τροχαίου και είδα φωτιά. Εκεί είναι ένα σημείο που έχει τουαλέτες. Ήθελα να σταματήσω να πάω στην τουαλέτα αλλά είδα φωτιά. Μόλις πλησιάζω, βλέπω να έχει φωτιά, δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα και προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί» είπε σχετικά.

Αναφορικά με το τραγικό περιστατικό, τόνισε χαρακτηριστικά: Τι να πω; Εγώ έχω παιδί στην ίδια ηλικία με το δικό του και αμέσως το μυαλό μου πήγε εκεί... Έμεινα εκεί πέντε λεπτά και έβλεπα τι γινόταν. Μαζί ήταν και άλλα άτομα που έβλεπαν».

Σημειώνεται πως η τροχαία διαπίστωσε πως το Audi R8 του Κλέιτον κινούνταν πολλά χιλιόμετρα πιο πίσω και δε φαίνεται να έκανε κόντρες με την Porsche της οικογένειας Βακάκη.

Ο ίδιος ο Κλέιτον αναφορικά με το αν είδε την Porsche, δήλωσε: «Δεν είδα τίποτα. Με έχουν ρωτήσει 500 άτομα από εκείνη την ημέρα. Μπορεί να πέρασε και να μην την πρόσεξα».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.