- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Επτά αστυνομικοί κατηγορούνται για άσκηση ψυχολογικής και σωματικής βίας σε βάρος πολίτη
Τι καταγγέλλει 43χρονος
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων σε βάρος επτά αστυνομικών, οι οποίοι κατηγορούνται για την άσκηση ψυχολογικής και σωματικής βίας σε βάρος πολίτη.
Σημειώνεται, ότι από τους επτά κατηγορούμενους οι δύο είναι αξιωματικοί, οι τρεις χαμηλόβαθμοι και οι δύο ειδικοί φρουροί, ενώ όλοι υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής.
Σύμφωνα με την καταγγελία 43χρονου Ρομά, κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του, σε αστυνομικό τμήμα των Λιοσίων, δέχθηκε ψυχολογική και σωματική βία, ενώ, όπως υποστηρίζει ακόμη, σε περιοχή όπου μετακινήθηκε από πλήρωμα περιπολικού, του αφαιρέθηκε το κινητό τηλέφωνό του. Για τους αστυνομικούς έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία της πειθαρχικής διερεύνησης και της λήψης των προβλεπόμενων διοικητικών μέτρων.
Παράλληλα, οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί υπέβαλαν μηνύσεις στον 43χρονο, για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκπαιδευτικές δράσεις για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στις 24 Δεκεμβρίου
Τι δείχνουν οι τάσεις για τον καιρό των γιορτών
Με κάρτες Mastercard, κινητό τηλέφωνο ή φορητή συσκευή
Αφορά τη μη προσκόμιση του βίντεο από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης
Απομακρύνονται τα ...«Πασχούγεννα»
Η πρέσβειρα των ΗΠΑ παρακολούθησε το παιχνίδι με τη Χάποελ από τις θέσεις δίπλα στο παρκέ
Ο καθηγητής Γλωσσολογίας θέτει το ερώτημα: «Μπορούμε να βλέπουμε μέσα από τις λέξεις;»
Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του και που θα μεταφερθούν
«Η διαγραφή μου από το ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο θετικό που προέκυψε από αυτό το ζήτημα»
«Ακόμα νιώθω ότι είμαστε μαζί - Είναι γύρω μου και μου λέει τα δικά του»
Η ΕΥΔΑΠ εισηγείται από το 2026 διπλασιασμό παγίων
Ο υποκλάδος K του ιού της A(H3N2) κυκλοφορεί παγκοσμίως
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.