Ελλαδα

Κλίμα οδύνης στην κηδεία της 16χρονης που «έσβησε» μέσα στην τάξη της

Γονείς, συμμαθητές, καθηγητές και φίλοι αποχαιρέτησαν την Σταυρούλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
340062-707282.jpg

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία της 16χρονης μαθήτριας που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμμαθητών και των καθηγητών της στο 5ο Λύκειο Γλυφάδας. Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα παρουσία και του Μητροπολίτη Γλυφάδας.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της 16χρονης παραμένουν άγνωστα και αναμένεται να εξακριβωθούν τις επόμενες ημέρες με τις μέχρι τώρα ενδείξεις να αποδίνουν τον ξαφνικό θάνατο σε παθολογικά αίτια.

Η 16χρονη μαθήτρια ένιωσε μια αδιαθεσία το πρωί της Δευτέρας και πριν προλάβει να ενημερώσει βρέθηκε λιπόθυμη στο πάτωμα την ώρα του μαθήματος. Το star.gr μίλησε με μία από τις καθηγήτριες του 5ου Λυκείου Γλυφάδας, η οποία αφηγήθηκε τι και πώς συνέβη. «Η Σταυρούλα καθόταν στην καρέκλα του θρανίου της. Οι συμμαθητές της δεν είχαν βγει ακόμα από την αίθουσα και η καθηγήτρια που τους έκανε μάθημα συμπλήρωνε το απουσιολόγιο. Ξαφνικά, γύρω στις 11 παρά 20 το πρωί της Δευτέρας, η 16χρονη μπροστά στα έντρομα μάτια όλων, σωριάστηκε. Νωρίτερα, δεν είχε δηλώσει καμία αδιαθεσία. Ήταν μια χαρά.  Χαμογελούσε και έκανε πλάκα με τους φίλους της. Δεν έκανε ούτε συσπάσεις το πρόσωπό της που να προμηνύει πως αισθάνεται άσχημα. Ξαφνικά έσβησε», είπε η καθηγήτρια στο star.gr.

Το ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σχολείο και μετέφερε την άτυχη 16χρονη στο Ασκληπιείο της Βούλας, συνοδεία περιπολικού και μοτοσικλετιστών της αστυνομίας. Ήταν όμως ήδη αργά.

Η εκπαιδευτική κοινότητα του λυκείου εγείρει με αφορμή το θάνατο ενός παιδιού μέσα στο χώρο του σχολείου το μείζον αίτημα για την παρουσία ιατρών και ειδικών μηχανημάτων ανάνηψης για την παροχή πρώτων βοηθειών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.