Ελλαδα

Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας που συγκλόνισε τη Λαμία: Τη σκότωσα με 15 μαχαιριές (video)

«Αλλά δεν το θυμάμαι - Δεν ήμουν σε καλή κατάσταση»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με την ομολογία του κυρίου υπόπτου για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα γράφτηκε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο τραγικός επίλογος του εγκλήματος που συγκλόνισε τη Λαμία.

Ο 39χρονος είχε εντοπιστεί το πρωί της Παρασκευής στο Κρίκελλο Ευρυτανίας, καθώς ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook έχει γράψει διάφορες ασυναρτησίες και είχε ανεβάσει και βίντεο υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος και ότι του έχουν στήσει πλεκτάνη.

Το βίντεο:

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, lamiareport.gr και lamiastar.gr, στον 39χρονο οδηγήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. από τα ηλεκτρονικά του ίχνη στο Facebook. Ο 39χρονος είχε εντοπιστεί το πρωί της Παρασκευής στο Κρίκελλο Ευρυτανίας, καθώς ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook έχει γράψει διάφορες ασυναρτησίες και είχε ανεβάσει και βίντεο υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος και ότι του έχουν στήσει πλεκτάνη.

Έτσι, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν το μεσημέρι κι εκείνος έπειτα από 11 ώρες ανάκρισης στα γραφεία της Ασφάλειας Λαμίας, στις 3 τα ξημερώματα, ομολόγησε το ειδεχθές έγκλημα. «Εγώ πρέπει να τη σκότωσα αλλά δεν θυμάμαι τίποτα» είπε μεταξύ άλλων ο δολοφόνος της Θώμης Κουμπούρα.

 Τη σκότωσα με 15 μαχαιριές (video)

Η διαδικασία της ανάκρισης δεν ήταν εύκολη υπόθεση καθώς ο δράστης μιλούσε ασυνάρτητα. Ωστόσο, η επιμονή των αστυνομικών και η μεθοδευμένη δουλειά τους τον έφεραν σε αδιέξοδο και τον οδήγησαν στην παραδοχή του εγκλήματος, χωρίς όμως να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα. «Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν ήμουν σε καλή κατάσταση» επισήμανε στους αστυνομικούς.

Ο 39χρονος, ο οποίος ήταν φίλος του θύματος, δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει ούτε τους λόγους που τον οδήγησαν να σκοτώσει την 45χρονη παιδοψυχίατρο με περισσότερες από 15 μαχαιριές με τόσο μίσος, ωστόσο όλα δείχνουν έγκλημα πάθους.

Επίσης οι αστυνομικοί της Ασφάλειας περιμένουν να πάρουν σήμερα στα χέρια τους και τις εργαστηριακές απαντήσεις και αναλύσεις για να «δέσουν» ακόμα καλύτερα την υπόθεση.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και μέσα στην ημέρα θα οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Η Θώμη πάλεψε με τον δολοφόνο - Την έσφαξε με περισσότερες από 15 μαχαιριές

Το πόρισμα του ιατροδικαστή άλλωστε σοκάρει... Κατά τη νεκροψία-νεκροτομή στην Θώμη Κούμπουρα,  ο διευθυντής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά  Ηλίας Μπογιόκας  ανακάλυψε στο σώμα του άτυχου θύματος περισσότερες από 15 μαχαιριές σε λαιμό και θώρακα, όπως και αμυντικά τραύματα στα χέρια. Από αυτές, οι 3-4 ήταν θανατηφόρα πλήγματα στον λαιμό και στον θώρακα, ενώ ένα από τα χτυπήματα έπληξε το περικάρδιο.

Πρόσθετα, το θύμα έφερε προθανάτιες εκχυμώσεις στο κεφάλι και το πρόσωπο που είχε δεχτεί από χαστούκια και γροθιές και όλα δείχνουν πως προηγήθηκε έντονη πάλη και πως το θύμα πάλεψε για να σωθεί, δίχως να τα καταφέρει. Αντιθέτως η μανία και η οργή του δράστη είναι έκδηλη σε βάρος του θύματος σε κάθε πλήγμα που κατάφερε εναντίον της.

Στα νύχια και σε άλλα σημεία του σώματος του θύματος υπάρχουν ευρήματα που εργαστηριακά μπορούν να αποδείξουν ποιος είναι ο δολοφόνος.

Το τελευταίο αντίο στην Θώμη Κουμπούρα... από LAMIASTARGR