Ελλαδα

Ο καιρός της ημέρας

Συννεφιά, λίγες βροχές και έως 10 Κελσίου στην Αθήνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
334939-695540.jpg

Τοπικές βροχές ή χιονόνερο σε Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη, όπου στα ορεινά θα σημειωθούν και τοπικές χιονοπτώσεις, αναμένει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ, ενώ πρόσκαιρα θα φτάνουν και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά, αλλά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί παγετός.

Αττική

Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα βόρεια και τα ανατολικά, καθώς και παροδικές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα, με βαθμιαία βελτίωση, αναμένονται στο Νομό Αττικής. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 7. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, με θερμοκρασία από -4 έως 10 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασίες

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στη Μακεδονία και τη Θράκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς, όμως στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Στα νησιά του Ιονίου, τη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο από 2έως 15 βαθμούς και στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο το θερμόμετρο θα κυμανθείαπό 4 έως 10 βαθμούς, αλλά στα βόρεια των περιοχών αυτών θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη. Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται θερμοκρασίες από 7 έως 12 βαθμούς, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα από 7 έως 13 βαθμούς, αλλά στα βόρεια θα είναι έως και 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.