Ελλαδα

Απολύθηκε από την ΕΡΤ ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης Σταύρος Καπάκος

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημόσια τηλεόραση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
328474-678850.jpg

Η ΕΡΤ απάλλαξε από τα καθήκοντά τον έως σήμερα γενικό διευθυντή ενημέρωσης Σταύρο Καπάκο, όπως αναφέρεται και σε ανακοίνωσή της.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. αποφάσισε να απαλλάξει από τα καθήκοντά του τον μέχρι σήμερα Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης κ. Σταύρο Καπάκο. Το Δ.Σ. τον ευχαριστεί για τις μέχρι σήμερα προσφερθείσες υπηρεσίες του» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τις Τυπολογίες, είχε προηγηθεί συνάντηση μεταξύ των διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Λάμπη Ταγματάρχη, του Σταύρου Καπάκου, του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά κι άλλων στελεχών της ΕΡΤ, ενώ είχε προηγηθεί η απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ με ψήφους 4-1 κατά του Σταύρου Καπάκου.

Ο Σταύρος Καπάκος είναι πρώην διευθυντής σύνταξης της «Αυγής» της Κυριακής. Πριν από την «Αυγή» εργάστηκε επί περίπου 20 χρόνια σε θέσεις ευθύνης στον ενημερωτικό τομέα του Mega, αλλά και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Του είχαν ανατεθεί τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ στις 18 Φεβρουαρίου 2016. Η θητεία του επρόκειτο να λήξει ένα χρόνο αργότερα με δυνατότητα ανανέωσης έως το 2019.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.