- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Πυροβολισμό στο στομάχι δέχθηκε ο υπεύθυνος της ΕΥΠ στο Ελ. Βενιζέλος
Σε ατύχημα αποδίδεται το περιστατικό


Αναστάτωση επικράτησε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης στον αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όταν ξαφνικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός και αστυνομικοί έτρεχαν προς κάθε κατεύθυνση. Αυτό που είχε συμβεί όμως ήταν ένα απίστευτο ατύχημα με θύμα τον υπεύθυνο του κλιμακίου της ΕΥΠ στο αεροδρόμιο.
Οι συνάδελφοί του που μπήκαν στο γραφείο του τον βρήκαν τραυματισμένο στο στομάχι έπειτα από πυροβολισμό και ο ίδιος λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του φέρεται να τους ζήτησε βοήθεια.
Το περιστατικό αποδίδεται σε ατύχημα και ο αστυνομικός φέρεται κατά λάθος όταν έβγαζε το όπλο από τη ζώνη του να αυτοπυροβολήθηκε στο στομάχι. Μάλιστα, η βολή ήταν σχεδόν εξ επαφής, με αποτέλεσμα η σφαίρα να μπει από το στομάχι του και να βγει από το πόδι του.
Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον σταθεροποιήσουν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λόγος, τρυφερότητα και γνώση: ένα ύστατο ευχαριστώ
Θα απολογηθεί την Μεγάλη Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι
Γνωστός από την «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»
Η άφιξή του στο νησί πραγματοποιήθηκε με διακριτικότητα
Στις πιο όμορφες εκκλησίες της Αθήνας για τον Επιτάφιο και μετά για φαγητό στα κοντινά στέκια
Οδηγίες για ασφαλή κατανάλωση τροφίμων από τον ΕΟΔΥ
Πώς δρούσαν - Μέλη ήταν 40 φυσικά πρόσωπα από την Βουλγαρία και ένας Γεωργιανός και 15 εταιρείες κέλυφος
Τι αναφέρει στην καταγγελία της
Στα 10 κορυφαία μέρη του πλανήτη για πεζοπορία, γαστρονομία και αυθεντικές εμπειρίες
Δυόμιση χρόνια μετά τον θάνατό του
Δείτε τους χάρτες με τις περιοχές που θα «καλύψει»
Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ της εποχής
Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα
Αναλυτικά το πρόγραμμα των πτήσεων
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.