- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°


Για απαράδεκτη και ρατσιστική συμπεριφορά κατηγορεί ο ηθοποιός τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Ωραιοκάστρου, που δεν θέλουν να ενταχθούν και προσφυγόπουλα στο σχολείο όπου φοιτούν τα παιδιά τους. Προφανώς ο ηθοποιός δεν αναφέρεται μόνο στην περίπτωση του Ωραιοκάστρου, αλλά και σε όλες τις παρόμοιες - τελευταία στην Κω.
Η τοποθέτηση του Μ. Μπεγνή, στην εφημερίδα «Αγορά»: «Είναι απίστευτος ρατσισμός όλο αυτό που έγινε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μια χώρα που ισχυρίζεται πως έχει δώσει τις τέχνες και τα μαθηματικά σε όλο τον κόσμο φέρεται τόσο ρατσιστικά. Αυτός ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προφανώς και είναι για πολύ ξύλο. Είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή για τα νέα παιδιά, τα οποία πρέπει να τα μεγαλώνουμε με μία μόνο αρχή. Το ότι η ράτσα μας είναι μία. Η ανθρώπινη. Τελεία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης
Έξω από τον χώρο της πινακοθήκης, οι διοργανωτές «εκθέτουν 30 περιστατικά εικαστικής λογοκρισίας που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα»
Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία
Η 23χρονη μητέρα δολοφονήθηκε το 2021 και το πτώμα της βρέθηκε στα αζήτητα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Ο Πέτρος έπαιρνε μόνος του θάρρος, δεν χρειαζόταν κάποιος να του το δώσει» κατέθεσε η ηθοποιός
Η απάντηση στην παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Τι συνέβη - Το χρονικό της επίθεσης
Η ανακοίνωση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Πώς έφτασαν οι Αρχές στα ίχνη των μελών
Η νεαρή μητέρα είχε βρεθεί νεκρή τυλιγμένη σε κουβέρτα δίπλα από κάδο απορριμμάτων
Τι αναφέρουν γονείς άλλων παιδιών
Ένστολοι που γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια και τις εντολές των ανωτέρων τους και την επίσημη πολιτική είναι επικίνδυνοι, καθώς στερούνται ενός βασικού γνωρίσματος που πρέπει να έχει κάθε στρατιώτης: πειθαρχία
Η απάντηση της «υπεύθυνης της παρέλασης»
«Υπάρχουν δύο όψεις του Πέτρου», κατέθεσε η ηθοποιός
Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.