Ελλαδα

Λάκης Λαζόπουλος: Ο Τσίπρας απογοητεύει

«Αφήνει τη χώρα να βουλιάζει σ΄ ένα θόρυβο...»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με κείμενό του στο altsantiri.gr o Λάκης Λαζόπουλος γράφει την άποψή του για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, ενώ επιτίθεται σε Τσίπρα και Μητσοτάκη.

Μεταξύ άλλων αναφέρει στο άρθρο του: 

  • Δε νομίζω ότι υπάρχει ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή στη χώρα που να μην έχει πρόβλημα. Τρία εκατομμύρια ανθρώπους τους κυνηγάει η εφορία, δύο εκατομμύρια ανθρώπους τους κυνηγάει το ΙΚΑ, άλλα δύο εκατομμύρια ανθρώπους τους κυνηγάει ο ΦΠΑ και όλους μαζί τους κυνηγάει ο ΕΝΦΙΑ, τον οποίον ούτε στα έξοδα δεν μας επιτρέπουν να τον περνάμε.
  • Αλλά, αλίμονο, στην Αριστερά που ήρθε να αποπερατώσει το έργο της Δεξιάς.
  • Εγώ αντί των γκάλοπ θα κρατήσω τη φράση του ταξιτζή. «Ο Τσίπρας απογοητεύει και ο Κυριάκος δε γοητεύει».
  • Όμως η αδυναμία της Αριστεράς και της κυβέρνησης Τσίπρα να αναστρέψει το κλίμα και να δώσει την ανάσα που υποσχέθηκε, έφερε νέα ασφυξία. Η διαπλοκή δείχνει ξανά τα δόντια της.
  • Και ο Τσίπρας αντί να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και στους δικούς του εδώ και στη Γερμανία που αδικοφέρεται, αφήνει τη χώρα να βουλιάζει σ΄ ένα θόρυβο μ’ ένα επιτελείο επικοινωνιακό μηδαμινής εμβέλειας και ανταπόκρισης. Ανοίγουν για παράδειγμα για πρώτη φορά όλα τα σχολεία στην ώρα τους κι αντ’ αυτού συζητάνε αν οι παπάδες ήταν στην Χούντα κι έψελναν. Ξέρουμε πού ήταν οι παπάδες. Αυτό που δεν ξέραμε είναι αν άνοιξαν τα σχολεία.

Παράλληλα κάνει επίθεση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι ο Σόιμπλε είναι θετός πατέρας του και όταν μιλάει για την διαπλοκή είναι σαν ψάρι που βρίζει τη θάλασσα.