- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Έφοδος και ζημίες στο γραφείο του εργατολόγου Δημήτρη Μπούρλου
Μέλος της επιτροπής σοφών για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού


Άγνωστοι εισέβαλαν στο γραφείο του εργατολόγου Δημήτρη Μπούρλου, ο οποίος ληταν εκ των μελών της επιτροπής σοφών για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος.
Οι άγνωστοι εισέβαλλαν στο γραφείο στα Εξάρχεια, στη συμβολή των οδών Χ. Τρικούπη και Ναυαρίνου, το μεσημέρι και προκάλεσαν φθορές σε υπολογιστές και εκτυπωτές, πέταξαν φέιγ βολάν, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανέφεραν ότι ο Δημήτρης Μπούρλος μπήκε στο στόχαστρο, καθώς «είναι μέλος της επιτροπής σοφών, η οποία χάραξε την κυβερνητική πολιτική όσον αφορά στην αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού, εντός του πλαισίου που ορίζει το τρίτο Μνημόνιο. Η αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού επιτελεί έναν ακόμη αντικοινωνικό σχεδιασμό, μια ακόμη έκφανση της επίθεσης κράτους και κεφαλαίου ενάντια σε όλους τους από τα κάτω». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μπούρλος διαφώνησε με το τελικό σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Είναι τέχνη του διαβόλου», πρόσθεσε μεταξύ άλλων
Θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοσή του
Δείτε τον χάρτη με τα «κόκκινα» σημεία
Ο αθλητισμός, οι σπουδές στο Παρίσι και η λαμπρή πορεία στον κινηματογράφο
Λόγω της ορκωμοσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας
Αναλυτικά τι θα ισχύσει και μέχρι τι ώρα
Η πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα
Η ελευθερία της έκφρασης δεν σημαίνει ελευθερία στη βία
Τα έργα θα μείνουν συμβολικά στο πάτωμα
Τραγική φιγούρα η μητέρα της ηθοποιού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.