- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και αργότερα πιθανόν στα κεντρικά ηπειρωτικά και παροδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι κυρίως στα δυτικά και βόρεια προβλέπει το δελτίο της ΕΜΥ για σήμερα Τρίτη 12 Ιανουαρίου. Παράλληλα, κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 8 έως 12 βαθμούς), 14 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (στη Βόρεια Κρήτη η μέγιστη τοπικά θα φτάσει τους 22-23 βαθμούς), 13 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά στο Βορειοανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και αυξημένη υγρασία τις πρωινές ώρες με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή πρόσκαιρης καταιγίδας μετά το μεσημέρι περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες ισχυροί 6 μποφόρ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο 42 πυροσβέστες - Πρόκειται για δύσβατο σημείο
Φέρονται να έχουν αποκομίσει κέρδη από την πώληση αρχαίων αντικειμένων στο εξωτερικό
«Ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες για μόρφωση και ευημερία σε κάθε πολίτη, χωρίς αποκλεισμούς»
Η ακτινογραφία της τραγωδίας όπως διατυπώθηκε στην εισαγγελική πρόταση
«Αόριστη η εισαγγελική πρόταση, θα την αντικρούσουμε»
Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του
Για βροχές, κρύο και χιόνια κάνει λόγο ο μετεωρολόγος
Ο απολογισμός έργου και άμεσοι στόχοι του σωματείου
Το χρονικό του συμβάντος
Για ποιους ζήτησε απαλλαγή
Τι υποστήριξε στην αγόρευσή της
«Είναι τέχνη του διαβόλου», πρόσθεσε μεταξύ άλλων
Θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοσή του
Δείτε τον χάρτη με τα «κόκκινα» σημεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.