Ελλαδα

Ο καιρός σήμερα: Χιονισμένη Πρωτοχρονιά

Μικρή σταδιακή βελτίωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
316419-623921.jpg

Με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, που σταδιακά θα βελτιώνονται, μπαίνει η καινούργια χρονιά. Τα χιόνια που έχουν πέσει σε Ήπειρο, Μακεδονία, Θεσσαλία, Ρούμελη και κεντρική Πελοπόννησο κατά βάση θα διατηρηθούν.

Λεπτομερέστερα κατά περιοχή:

Στην Αττική αρχικά παγωνιά και συννεφιές, γρήγορα όμως θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει ούτε στο Κέντρο της Αθήνας τους 7 βαθμούς. Χιόνια στα βόρεια και αλυσίδες στα βουνά. 

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός, αλλά η θερμοκρασία θα είναι - 4 μέχρι 4.

Στη λοιπή Μακεδονία και τη Θράκη ηλιοφάνεια, αλλά και παγωνιά. Σε πολλές περιοχές ο παγετός τα ξημερώματα θα είναι ισχυρός. Η θερμοκρασία από –10 μέχρι 4.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά, αυξημένες συννεφιές και ελαφροί νοτιάδες. Το βράδυ στο νότιο Ιόνιο θα βρέξει. Θερμοκρασία –4 μέχρι 11. .

Στην Πελοπόννησο αναμένονται, παροδικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ήλιο. Το πρωί θα κάνει πολύ κρύο, αλλά η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 10.

Στα Κύθηρα οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα ασθενείς.

Στην Κρήτη σποραδικές βροχές, στα ορεινά χιόνια και βοριάδες 6 μποφόρ, όμως το μεσημέρι τα φαινόμενα θα σταματήσουν και οι άνεμοι θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία 4 - 11.

Στα Δωδεκάνησα βοριάδες αρχικά 7 και από το μεσημέρι 5 με 6 μποφόρ. Το πρωί βροχούλες. Θερμοκρασία 4 - 10.

Στις Κυκλάδες το πρωί χιονόνερο. Οι άνεμοι βοριάδες με ένταση 5 με 6 και από νωρίς το απόγευμα 4 μποφόρ. Θερμοκρασία 5 - 11.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες, προβλέπονται, ασθενείς μέχρι μέτριοι βορειοανατολικοί άνεμοι, κρύο και παροδικές συννεφιές.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια, βελτιωμένος αλλά πολύ κρύος καιρός. Νωρίς το πρωί παγετός. Θερμοκρασία –7 μέχρι 7.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.